//
کدخبر: ۵۵۵۶۹۱ //

شوک به خیبر پیش از جدال با پرسپولیس/ رحمتی محروم شد

مهدی رحمتی در دیدار حساس خیبر خرم‌آباد برابر پرسپولیس به دلیل محرومیت روی نیمکت حضور نخواهد داشت و باید از روی سکوها تیمش را هدایت کند.

شوک به خیبر پیش از جدال با پرسپولیس/ رحمتی محروم شد
به گزارش فرتاک نیوز،

جلسه هماهنگی پیش از دیدار پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد برگزار شد و در آن، وضعیت محرومان دو تیم مشخص شد. بر اساس اعلام رسمی، مهدی رحمتی سرمربی خیبر به دلیل دریافت دو کارت زرد، در این مسابقه اجازه حضور روی نیمکت را ندارد و باید بازی را از روی سکوها دنبال کند.

رحمتی که در بازی رفت موفق شد با شکست پرسپولیس سه امتیاز ارزشمند کسب کند، این بار در شرایطی متفاوت مقابل سرخ‌پوشان قرار می‌گیرد و از کنار زمین نمی‌تواند تیمش را هدایت کند.

علاوه بر سرمربی خیبر، محسن اسکینی (مربی تیم) و مرتضی رحمانی نیز به دلیل محرومیت ناشی از کارت قرمز، از همراهی تیم خود روی نیمکت محروم هستند و آنها هم از جایگاه ویژه نظاره‌گر مسابقه خواهند بود.

در سوی مقابل، پرسپولیس برای این دیدار محرومی ندارد و با ترکیب کامل‌تری پا به میدان می‌گذارد.

همچنین در جلسه هماهنگی اعلام شد این مسابقه در ورزشگاه دستگردی تهران بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود و تنها تعداد محدودی از میهمانان ویژه دو باشگاه اجازه حضور در ورزشگاه را خواهند داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۵۶۹۱ //
ارسال نظر