//
کدخبر: ۵۵۱۴۰۷ //

رانده‌شده‌های ساپینتو و اوسمار؛ بلای جان پرسپولیس

پرسپولیس که با رؤیای تثبیت صدر جدول به اهواز رفته بود، در دقایق پایانی با ضربه ستاره‌های سابقش فرو ریخت؛ شبی که رانده‌شده‌ها انتقام گرفتند و سرخ‌ها با دست خالی برگشتند.

رانده‌شده‌های ساپینتو و اوسمار؛ بلای جان پرسپولیس
به گزارش فرتاک نیوز،

پرسپولیس که پس از پیروزی شیرین و ارزشمند مقابل سپاهان و صعود به صدر جدول با روحیه‌ای بالا راهی اهواز شده بود، خیلی زود همه‌چیز را از دست داد. سرخ‌پوشان در دیدار مقابل فولادِ تحت هدایت دستیار سابق یحیی گل‌محمدی، شکستی تلخ و غیرمنتظره را تجربه کردند تا صدر جدول را تنها چند روز پس از تصاحب، واگذار کنند.

شاگردان اوسمار ویرا تا دقیقه ۹۰ مسابقه حداقل یک امتیاز را در جیب داشتند و به نظر می‌رسید از زمین فولاد بحران‌زده با تساوی خارج شوند، اما در فاصله‌ای کمتر از پنج دقیقه، همه‌چیز فرو ریخت. دو گل ناگهانی فولاد در دقایق پایانی، پرسپولیس را شوکه کرد و سرخ‌ها با دست خالی به تهران بازگشتند.

نکته تلخ‌تر برای هواداران پرسپولیس این بود که ضربه اصلی را از «خودی‌ها» خوردند؛ بازیکنانی که روزی پیراهن سرخ را به تن داشتند اما به دلایل مختلف از این تیم جدا شدند. رامین رضاییان، مدافع سابق پرسپولیس و بازیکن کنار گذاشته‌شده توسط ریکاردو ساپینتو، یکی از بهترین بازیکنان میدان بود و با ارسال پاس گل دوم، نقش مستقیم در شکست تیم سابقش ایفا کرد.

در سوی دیگر، فرشاد احمدزاده که او هم در مقطعی با تصمیم اوسمار ویرا از پرسپولیس کنار گذاشته شده بود، شب تلخی را برای سرخ‌ها رقم زد. احمدزاده با استفاده از پاس رضاییان، گل پیروزی‌بخش فولاد را به ثمر رساند تا دو بازیکن «رانده‌شده» از استقلال و پرسپولیس، به کابوس تیم اوسمار تبدیل شوند.

شکستی که نه‌تنها سه امتیاز حساس را از پرسپولیس گرفت، بلکه بار دیگر این پرسش را پررنگ کرد که آیا کنار گذاشتن برخی مهره‌ها بدون جایگزین مناسب، امروز به پاشنه آشیل سرخ‌پوشان تبدیل شده است یا نه؛ پرسشی که پاسخ آن را شاید جدول لیگ، خیلی زود بدهد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۱۴۰۷ //
ارسال نظر