//
کدخبر: ۵۴۷۶۳۷ //

تصمیم دقیقه نودی؛ استقلال و سپاهان با ورزشگاه پرجمعیت

رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد دیدار حساس استقلال و سپاهان نه‌تنها بدون تماشاگر نیست، بلکه با حضور ۵۰ تا ۶۰ هزار هوادار برگزار خواهد شد.

تصمیم دقیقه نودی؛ استقلال و سپاهان با ورزشگاه پرجمعیت
به گزارش فرتاک نیوز،

 

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در حاشیه مجمع عمومی این نهاد گفت: «فردا دیدار استقلال و سپاهان در اصفهان برگزار می‌شود و پیش‌بینی می‌کنم بین ۵۰ تا ۶۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشته باشند. این یک پدیده خاص در فوتبال ماست.»

این در حالی است که پیش از این احتمال می‌رفت به دلیل برودت هوا، مسابقه بدون حضور تماشاگر برگزار شود. هنوز سایت رسمی فروش بلیت‌ها فعال نشده و جزئیات نهایی حضور هواداران مشخص نیست.

دیدار حساس تیم‌های استقلال و سپاهان روز پنج‌شنبه از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه اصفهان آغاز خواهد شد و انتظار می‌رود با استقبال بی‌سابقه هواداران، شاهد جو پرشور و هیجان‌انگیزی در ورزشگاه باشیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۷۶۳۷ //
ارسال نظر