//
کدخبر: ۵۴۶۸۶۷ //

ادعای عجیب رسانه قبرسی: استقلال به دنبال مهاجم زسکا با قرارداد یک میلیون یورویی

رسانه‌های یونانی و قبرسی از علاقه شدید ریکاردو ساپینتو به یوانیس پیتاس خبر داده‌اند؛ مهاجمی که با مسائل شخصی و حضور مشتریان دیگر، تصمیم نهایی برای انتقالش پیچیده شده است.

ادعای عجیب رسانه قبرسی: استقلال به دنبال مهاجم زسکا با قرارداد یک میلیون یورویی
به گزارش فرتاک نیوز،

با وجود بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات، رسانه‌ای قبرسی مدعی شد که استقلال تهران به‌دنبال جذب یوانیس پیتاس، مهاجم ملی‌پوش قبرسی و عضو باشگاه زسکا صوفیه بلغارستان، است. بر اساس گزارش وب‌سایت «شوت اند گل»، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال به‌شدت خواهان اضافه شدن این بازیکن به خط حمله تیمش است و برای متقاعد کردن او، پیشنهادی نزدیک به یک میلیون یورو در سال ارائه کرده است.

رسانه‌های قبرسی اعلام کرده‌اند که استقلال حتی با باشگاه زسکا صوفیه نیز وارد مذاکرات رسمی شده است تا شرایط انتقال را بررسی کند، اما شانس نهایی شدن این جابه‌جایی پایین ارزیابی می‌شود. دلیل اصلی تردید پیتاس، مسائل شخصی و خانوادگی اوست که مانع از پذیرش انتقال در این مقطع شده است.

fd5a5wml6

همچنین، استقلال تنها مشتری این مهاجم 29 ساله نیست و باشگاه‌های دیگری از اروپا و حتی قبرس علاقه‌مند به جذب او هستند. پیتاس در فصل جاری برای زسکا صوفیه 21 بازی انجام داده و 6 گل و 2 پاس گل به ثبت رسانده است، در حالی که فصل گذشته 10 گل و 3 پاس گل داشت. او طی 54 بازی ملی، 11 گل برای تیم ملی قبرس به ثمر رسانده و ارزش بازیکن طبق سایت ترنسفرمارکت 2.5 میلیون یورو برآورد شده است.

با وجود تمام این چالش‌ها، منابع یونانی معتقدند اگر استقلال پیشنهاد مالی خود را افزایش دهد و فشار ساپینتو برای جذب او بیشتر شود، ممکن است شانس این انتقال افزایش یابد و پرونده یوانیس پیتاس دوباره داغ شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۶۸۶۷ //
ارسال نظر