//
کدخبر: ۵۴۳۵۵۶ //

پوستونسکی با اولین برف تبریز برمی‌گردد؛ صبر اسکوچیچ برای ستاره مصدوم تراکتور

ایگور پوستونسکی که با مصدومیتی سنگین در بازی آسیایی تراکتور دور از میادین مانده، به تبریز بازگشته اما هنوز اجازه حضور در تمرینات گروهی را ندارد.

پوستونسکی با اولین برف تبریز برمی‌گردد؛ صبر اسکوچیچ برای ستاره مصدوم تراکتور
به گزارش فرتاک نیوز،

ایگور پوستونسکی که پیش از آخرین تمرین رسمی تراکتور در شارجه دچار پارگی شدید همسترینگ شد، همچنان در روند درمان قرار دارد. این مصدومیت ناگهانی ضربه بزرگی به تراکتور وارد کرد؛ هرچند شاگردان اسکوچیچ در آن بازی نمایشی خیره‌کننده داشتند، اما از دست دادن این بازیکن کلیدی، نگرانی زیادی در کادر فنی ایجاد کرد.

پس از انجام ام‌آر‌آی و گرفتن طول درمان، پوستونسکی مدتی را برای ریکاوری در کرواسی سپری کرد و حالا دوباره به تبریز بازگشته است. پزشکان تراکتور تأیید کرده‌اند که او هنوز مجوز بازگشت به تمرینات گروهی را ندارد و باید حدود دو تا سه هفته دیگر زیر نظر متخصصان به تمرینات بازتوانی بپردازد.

با وجود نیاز تاکتیکی تراکتور به او، اسکوچیچ قصد ندارد برای بازگرداندن پوستونسکی ریسک کند. حضور شیری و خامروبکف باعث شده کادر فنی با آرامش بیشتری زمان بدهد تا ستاره کروات به شرایط ایده‌آل برسد. بازگشت او به میادین احتمالاً به دیدار مقابل الدحیل یا حتی آخرین مسابقه نیم‌فصل موکول خواهد شد؛ زمانی که هواداران امیدوارند با نخستین برف تبریز، دوباره او را در زمین ببینند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۳۵۵۶ //
ارسال نظر