//
کدخبر: ۵۴۰۷۵۷ //

پیوس در آستانه جدال با داماش: عاشق مردم رشت هستم، اما برای نجات شناورسازی باید ببریم

فرشاد پیوس، اسطوره سرشناس فوتبال ایران و سرمربی کنونی شناورسازی قشم، در آستانه رویارویی حساس برابر داماش گیلان از عشق و احترام عمیقش به هواداران رشتی گفت، اما تأکید کرد تیمش برای فرار از سقوط محکوم به پیروزی است.

پیوس در آستانه جدال با داماش: عاشق مردم رشت هستم، اما برای نجات شناورسازی باید ببریم
به گزارش فرتاک نیوز،

فرشاد پیوس، چهره محبوب فوتبال ایران و مردی که سال‌ها در رشت و تالش خاطراتی طلایی رقم زد، این روزها هدایت شناورسازی قشم را در سخت‌ترین شرایط ممکن برعهده گرفته است. او که فصل قبل ماموریت دشوار بقا با نیروی زمینی را با معجزه‌ای فوتبالی به پایان رساند، حالا مقابل تیمی قرار می‌گیرد که نام و هوادارانش برایش یادآور روزهای شیرین و صعودهای تاریخی است؛ داماش گیلان.

پیوس در توضیح وضعیت تیم جدیدش گفت که جایگاه کنونی شناورسازی با کیفیت واقعی این تیم هم‌خوانی ندارد. او معتقد است بازیکنانش ظرفیت حضور در نیمه بالایی جدول را دارند و اگر به خودباوری برسند، حتی می‌توانند تا پایان نیم‌فصل جهشی بزرگ را تجربه کنند.

اما بخش احساسی صحبت‌های او، اشاره‌اش به مردم رشت و فوتبال گیلان بود؛ جایی که پیوس بارها با سپیدرود، داماش و چوکا شادی صعود را تجربه کرده است. او گفت: «گیلانی‌ها عشق‌اند. مردم رشت فوق‌العاده‌اند و خاطراتم با آنها فراموش‌شدنی نیست. اگر عدالت رعایت می‌شد، حق فوتبال گیلان حضور در لیگ برتر بود.»

پیوس همچنین از شرایط دشوار داماش ابراز نگرانی کرد و خطاب به مسئولان استان گفت که نباید سرمایه عظیم هواداران عاشق و وفادار را ساده از دست بدهند. او تأکید کرد که تیم‌هایی مانند داماش و سپیدرود شایستگی توجه و حمایت بسیار بیشتری دارند.

با این حال، پیوس در نهایت محافظه‌کاری را کنار گذاشت و با صراحت درباره بازی پیش رو گفت: «من کوچک هواداران سپیدرود، داماش و چوکا هستم و برایشان بهترین‌ها را می‌خواهم، اما ما در جدول وضعیتی داریم که فقط باید ببریم. محکوم به پیروزی هستیم.»

در پایان نیز با اطمینان گفت که داماش با پشتوانه هوادارانش از این بحران عبور خواهد کرد، اما آرزو کرد مسئولان استان بالاخره قدر فوتبال گیلان را بدانند.

 

 
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۰۷۵۷ //
ارسال نظر