//
کدخبر: ۵۳۴۵۸۸ //

بازگشت سیدحسین به استقلال منتفی شد

با بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال، باشگاه باید به دنبال حفظ همین نفرات موجود خود باشد.

بازگشت سیدحسین به استقلال منتفی شد
به گزارش فرتاک نیوز،

با بسته شدن استقلال تا نیم‌فصل آینده عملا موضوع بازگشت سیدحسین حسینی یا استخدام علیرضا بیرانوند به عنوان دروازه‌بان‌های آینده استقلال عملیاتی نخواهد بود.

استقلال قطعا به حکم فیفا در دادگاه عالی ورزش شکایت خواهد کرد اما حقوقدان‌های فعال اعتقاد دارند که احتمال کمی وجود دارد که رأی فیفا شکسته بشود.

بنابراین استقلال در زمستان پیش رو و در تابستان فصل آینده هیچ فعالیت نقل و انتقالاتی نخواهد داشت که این مسأله تاثیر بسیار زیادی در آینده باشگاه می‌گذارد؛ قطعا مربی بعدی احتمالی به این موضوع فکر خواهد کرد و ناچار است از اسکواد فعلی استقلال استفاده کند که در واقع یک اسکواد بالانس نشده است و در برخی پست‌ها مثل هافبک احتیاج به بازیکن دارد.

2226395

حقیقت این است که سرمربی بعدی استقلال، هر که باشد، باید در همه پست‌ها با همین نفرات موجود ادامه دهد و بنابراین تمام صحبت‌هایی که برای بازگشت سیدحسین مطرح شده بود به طور کامل منتفی خواهد بود.

در چنین شرایطی، سیاست باشگاه استقلال نیز روی حفظ همین نفرت و استفاده حداکثری از آنهاست. این را هم باید در نظر گرفت که استقلال با همین اسکواد فعلی خودش هم در صورت هدایت فنی مناسب می‌بایست در حد مدعی قهرمانی عمل می‌کرد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۴۵۸۸ //
ارسال نظر