//
کدخبر: ۵۳۰۸۰۵ //

هاشمیان در شوک/ خبر بد از امارات به سرمربی پرسپولیس

مصدومیت شدید سهیل صحرایی، مدافع جوان پرسپولیس در جریان دیدار تیم ملی امید برابر گوام، نگرانی بزرگی برای سرخ‌پوشان و وحید هاشمیان ایجاد کرده است.

هاشمیان در شوک/ خبر بد از امارات به سرمربی پرسپولیس
به گزارش فرتاک نیوز،

 

تیم ملی امید ایران در دومین دیدار خود در رقابت‌های مقدماتی زیر ۲۳ سال آسیا که به میزبانی امارات برگزار می‌شود، موفق شد با نتیجه پرگل ۶ بر صفر تیم ملی گوام را شکست دهد. این برد پرگل اگرچه شادی بزرگی برای شاگردان تیم امید به همراه داشت، اما برای باشگاه پرسپولیس با یک خبر تلخ همراه بود.

سهیل صحرایی، مدافع چندپسته و فیکس پرسپولیس، در همان دقایق ابتدایی بازی پس از برخورد با یکی از بازیکنان حریف از ناحیه زانو به شدت آسیب دید. شدت مصدومیت به حدی بود که او توان ادامه مسابقه را نداشت و مجبور شد زمین بازی را ترک کند.

صحرایی در دو هفته ابتدایی لیگ برتر، یکی از بازیکنان کلیدی سرخ‌پوشان بود و به دلیل چندپسته بودن، نقشی مهم در تاکتیک‌های وحید هاشمیان ایفا می‌کرد. به همین دلیل مصدومیت او، می‌تواند چالشی جدی برای کادر فنی پرسپولیس در ادامه رقابت‌ها باشد.

هنوز جزئیات دقیقی از میزان آسیب‌دیدگی صحرایی اعلام نشده است و قرار است پس از بررسی‌های پزشکی تکلیف او روشن شود. با این حال، غیبت احتمالی این مدافع در دیدار حساس هفته آینده برابر فولاد خوزستان، بدترین خبری است که می‌توانست از اردوی تیم امید در امارات به باشگاه پرسپولیس برسد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۰۸۰۵ //
ارسال نظر