//
کدخبر: ۵۲۸۸۱۰ //

ال کلاسیکوی ایران در اصفهان؛ نیاز مبرم سپاهان و پرسپولیس به پیروزی/ نیمکت داغ در انتطار وحید و محرم

تیم های سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران در هفته دوم رقابت های لیگ برتر فردا دوشنبه به مصاف هم می روند.

ال کلاسیکوی ایران در اصفهان؛ نیاز مبرم سپاهان و پرسپولیس به پیروزی/ نیمکت داغ در انتطار وحید و محرم
به گزارش فرتاک نیوز،

دیدار تیم‌های سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران در هفته دوم رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران از تکراری ترین مسابقات یک سال اخیر است که دو تیم برگزار می‌کنند. فصل گذشته دو تیم ۴ بار به مصاف هم رفتند که سپاهان هر ۴ مسابقه را از آن خود کرد و حال باید منتظر جدال حساس پنجم بود.

جدالی که هر دو مربی نیاز به پیروزی دارند و اگر در بازی دوم فصل امتیاز نگیرند از همان شروع فصل وارد حواشی می شوند. وحید هاشمیان در آزمایش سخت قرار گرفته که باید در بازی بزرگ فصل برنده از زمین خارج شود. در سوی مقابل محرم نویدکیا هم به خوبی می داند اگر این فصل هم در سپاهان جام نگیرد شاید دیگر فرصت هدایت تیم همیشگی اش را به دست نیاورد.

وحید هاشمیان نیز همین شرایط را دارد و‌‌ باید فرصتی که‌ به او داده شده نهایت استفاده را ببرد و از پرسپولیس یک تیم مدعی بسازد. پرسپولیسی که فصل گذشته جامی را به دست نیاورد و در مسابقات آسیایی هم‌ حضور ندارد.

در تاریخ لیگ برتر مسابقات این دو تیم همیشه حساس بوده و نتایج به دست آمده هم نشان از نزدیک بودن رقابت دو تیم را دارد. دو تیمی که در لیگ برتر ۴۸ بار به مصاف هم رفته اند و نتایج به دست آمده ۱۲ برد برای پرسپولیس ۱۸ برد برای سپاهان بوده است. در جام حذفی نیز دو تیم ۱۱ بار با هم روبرو شده اند که در طول ۱۲۰ دقیقه ۴ پیروزی سهم پرسپولیس و ۲ پیروزی هم سهم سپاهان شده است. در مجموع دو تیم ۹۰ مسابقه رسمی و دوستان انجام داده اند که حاصل آن ۲۸ برد برای سرخپوشان و ۲۵ برد هم برای زردپوشان رقم خورده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۸۸۱۰ //
ارسال نظر