توافق منچسترسیتی با دوناروما
باشگاه منچسترسیتی به توافق شخصی با دروازهبان ایتالیایی پاریسنژرمن دست یافته است.

پس از اینکه جان لوئیجی دوناروما بر سر تمدید قراردادش با مدیران باشگاه پاریسنژرمن به توافق نرسید، تنشهایی بین او و باشگاهش به وجود آمد، از جمله کنار گذاشته شدن او از لیست بازی PSG برابر تاتنهام در دیدار سوپرجام اروپا و ... . بعد از این روزهای پرتنش دوناروما حالا در آستانه جدایی از این تیم فرانسوی قرار دارد و مقصد بعدیاش به نظر منچسترسیتی در لیگ برتر انگلیس است.
منچسترسیتی در این تابستان جیمز ترافورد از برنلی را به ترکیب تیم تحت پپ گواردیولا اضافه کرد، اما عملکرد این دروازهبان 22 ساله در شکست 2 بر صفر خانگی روز گذشته (شنبه) منسیتی مقابل تاتنهام در هفته دوم لیگ برتر انگلیس نگرانیهایی را در بین هواداران این تیم به وجود آورده است، برای همین گواردیولا نمیخواهد فرصت جذب دروازهبانی همچون دوناروما را از دست بدهد.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقلوانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ جانلوئیجی دوناروما که دنبال پیوستن به تیم تحت هدایت پپ گواردیولاست، با باشگاه منچسترسیتی به توافق شخصی رسیده. مذاکرات بین دو باشگاه منچسترسیتی و پاریسنژرمن در جریان است و انتظار میرود این انتقال با رقمی کمتر از رقم درخواستی اولیه 50 میلیون یورویی عملی شود.
منچسترسیتی برای عملی کردن این انتقال البته نیاز به خارج کردن ادسون از لیست خود دارد، دروازهبانی که تنها یک فصل دیگر تحت قرارداد این باشگاه لیگ برتری است و به شدت مورد توجه باشگاه گالاتاسرای ترکیه قرار دارد.
پاریسنژرمن جمعه شب در هفته دوم لوشامپیونه فرانسه در حالی با نتیجه یک بر صفر آنژه را شکست داد که جانلوئیجی دوناروما که نامش در این بازی هم در لیست PSG نبود، پس از سوت پایان بازی با لباس شخصی در زمین حاضر شد و با هواداران پاریسنژرمن وداع کرد.
این دروازهبان ایتالیایی که حاضر نشده است قراردادش را با شرایط مدنظر باشگاه پاریسنژرمن تمدید کند، تابستان 2021 بود که از میلان جدا شد و با امضای قراردادی پنج ساله به پاریسنژرمن پیوست.
دونارومای 26 ساله به پاریسنژرمن برای کسب 10 جام مختلف از جمله چهار قهرمانی در لوشامپیونه و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کمک کرد.