نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان در امان برگزار شد
نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان عصر امروز زیر نظر مرضیه جعفری در امان برگزار شد.

ملی پوشان ایران که شب گذشت ساعت 23:30 به وقت محلی وارد شهر امان شده بودند. نخستین تمرین خود را از ساعت 16 به وقت محلی (15:30 به وقت تهران) به مدت 90 دقیقه زیر نظر کادر فنی برگزار کردند.
در ابتدای این تمرین مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان در جمع بازیکنان با اشاره به هدف ترسیم شده برای تیم ملی در رقابتهای پیشرو، از بازیکنان خواست با انگیزه و انرژی کامل در این مسابقات حاضر شوند.
پس از صحبت جعفری، پس از آن بازیکنان با انجام حرکات مختلف با توپ بدن خود را گرم کردند و به گروه های مختلف تقسیم شده و کارهای تکنیکی و تاکتیکی را زیر نظر کادر فنی انجام دادند.
حفظ توپ و سانتر از جناحین از دیگر تمریناتی بود که بازیکنان در این تمرین انجام دادند. همچنین بازی درون تیمی در ابعاد کوچکتر دیگر بخشهای تمرین امروز ملیپوشان را تشکیل میداد.
گفتنی است تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان فردا (پنجشنبه 19 تیر) از ساعت 15:30 به وقت تهران در نخستین دیدار به مصاف سنگاپور می رود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.