//
کدخبر: ۵۲۰۲۵۸ //

حجت کریمی: ساپینتو انتخاب سیدورف نیست؛ سکوت درباره آینده استقلال

حجت کریمی، مدیرعامل سابق استقلال تأکید کرد که کلارنس سیدورف هیچ نقشی در انتخاب بازیکنان و سرمربیگری ریکاردو ساپینتو در استقلال نداشته است.

حجت کریمی: ساپینتو انتخاب سیدورف نیست؛ سکوت درباره آینده استقلال
به گزارش فرتاک نیوز،

سید حجت کریمی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال و عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، در اظهاراتی به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران واکنش نشان داد. وی با محکوم کردن این حملات، شجاعت نیروهای مسلح ایران را ستود و تأکید کرد که آن‌ها ضربات سنگینی به دشمن وارد کرده و آمادگی خود را برای دفاع از کشور نشان داده‌اند. کریمی این رژیم را آغازگر جنگ و بحران در منطقه دانست و به شهادت ورزشکاران و افراد بی‌گناه در حملات ۱۲ روزه اشاره کرد. او از سکوت کشورهای غربی و نهادهای بین‌المللی در قبال اقدامات غیرانسانی رژیم صهیونیستی ابراز تأسف کرد و از جامعه ورزش و فوتبال ایران خواست تا قدردان جانفشانی نیروهای مسلح باشند و در این روزهای سخت، بیشتر از همیشه هوای یکدیگر را داشته باشند. وی همچنین از مردم و فوتبال‌دوستان دعوت کرد در مراسم بزرگداشت سرلشگر شهید محمد باقری شرکت کنند.

کریمی در ادامه و درباره شرایط فعلی استقلال و بازگشت احتمالی ساپینتو، سکوت پیشه کرد و گفت: "فعلاً صحبتی درباره این قضایا و اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، ندارم. به هر حال بنده با ساپینتو کار کرده‌ام و بیشتر از دوستان با خصلت‌های او آشنا هستم. امیدوارم هر تصمیمی گرفته می‌شود به سود استقلال باشد و باعث خوشحالی هواداران شود."

او همچنین در خصوص حواشی همکاری استقلال با کلارنس سیدورف توضیح داد: "سیدورف هیچ نقش و دخالتی در انتخاب بازیکنان ندارد و اینکه عنوان می‌شود ساپینتو انتخاب سیدورف بوده است، درست نیست و او هیچ نقشی در این موضوع ندارد." این اظهارات، ابهاماتی که درباره نقش سیدورف در تصمیم‌گیری‌های باشگاه استقلال مطرح شده بود را رد می‌کند.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در پایان یادآور شد که لیگ برتر فوتبال ایران از ۲۷ مردادماه آغاز می‌شود و تیم‌ها با قدرت رقابت‌های خود را شروع خواهند کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۰۲۵۸ //
ارسال نظر