//
کدخبر: ۵۱۸۹۱۷ //

بن‌بست در مذاکرات استقلال و ستاره سابق آبی‌ها: سرنوشت مدافع سابق در انتظار تصمیم ساپینتو

مذاکرات باشگاه استقلال با سیدمجید حسینی، مدافع سابق آبی‌ها که در سال‌های اخیر در سوپرلیگ ترکیه توپ می‌زد، فعلاً متوقف شده است.

بن‌بست در مذاکرات استقلال و ستاره سابق آبی‌ها: سرنوشت مدافع سابق در انتظار تصمیم ساپینتو
به گزارش فرتاک نیوز،

 

 باشگاه استقلال که در حال برنامه‌ریزی برای تقویت خط دفاعی خود برای فصل آینده است، سیدمجید حسینی را به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی خود در نظر گرفته بود. حسینی که در سال‌های اخیر در سوپرلیگ ترکیه برای تیم‌های ترابزون‌اسپور و کایسری‌اسپور بازی کرده است، اکنون به عنوان بازیکن آزاد محسوب می‌شود.

مسئولان استقلال پیش از این، مذاکرات متعددی را با این مدافع باتجربه ۲۸ ساله آغاز کرده و حتی به توافقات اولیه‌ای نیز دست یافته بودند. با این حال، این توافقات نهایی نشد و در حال حاضر مذاکرات دو طرف متوقف شده است.

علت اصلی این توقف، کندی روند نقل و انتقالات استقلال در روزهای اخیر است که به دلیل نامشخص بودن وضعیت سرمربی تیم اتفاق افتاده است. مدیران استقلال قصد دارند تا زمانی که سرمربی جدید، که به احتمال فراوان ریکاردو ساپینتو خواهد بود، به طور قطعی مشخص شود، در مورد جذب بازیکنان جدید از جمله سیدمجید حسینی تصمیم‌گیری نکنند.

این تصمیم‌گیری نهایی در مورد حسینی، منوط به نظر سرمربی آتی خواهد بود تا در صورت نیاز و تایید او، مذاکرات مجدداً از سر گرفته شود و برای جذب این مدافع باتجربه اقدام شود.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۸۹۱۷ //
ارسال نظر