//
کدخبر: ۵۸۹۹۱۰ //

حق‌العمل عرضه سوخت ۴۰ درصد افزایش یافت

افزایش ۴۰ درصدی حق‌العمل عرضه سوخت در ایران به‌صورت علی‌الحساب از امشب اجرایی می‌شود. نرخ جدید بنزین ۹۰۰ تومان و نفت‌گاز ۵۳۰ تومان تعیین شده است.

حق‌العمل عرضه سوخت ۴۰ درصد افزایش یافت

به گزارش فرتاک نیوز؛ مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، حمید حبیبی، از افزایش ۴۰ درصدی حق‌العمل جایگاه‌داران سوخت به‌صورت علی‌الحساب خبر داد. این تصمیم به‌دلیل تورم و افزایش هزینه‌های عملیاتی جایگاه‌ها اتخاذ شده و نرخ‌های جدید در سامانه بارگذاری شده است.

حبیبی با بیان اینکه مراحل صدور مصوبه نهایی هیئت وزیران طولانی شده است، تصریح کرد که برای جلوگیری از اختلال در خدمات‌رسانی و کاهش فشارهای مالی بر جایگاه‌داران، حق‌العمل سال ۱۴۰۴ به‌صورت علی‌الحساب محاسبه می‌شود.

وی جزئیات نرخ‌های جدید را تشریح کرد و گفت: حق‌العمل علی‌الحساب بنزین به ازای هر لیتر ۹۰۰ تومان و حق‌العمل علی‌الحساب نفت‌گاز به ازای هر لیتر ۵۳۰ تومان تعیین شده است.

مدیر بازرگانی همچنین اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۵، حق‌العمل پایه بر اساس ارقام سال گذشته پرداخت خواهد شد و مطالبات معوق جایگاه‌داران بابت مابه‌التفاوت ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵ نیز محاسبه و واریز خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۹۹۱۰ //
ارسال نظر