//
کدخبر: ۵۵۶۳۲۲ //

ورود سامانه بارشی به زنجان از عصر امروز

مدیرکل هواشناسی استان زنجان از نفوذ سامانه بارشی به استان از ساعات بعدازظهر امروز خبر داد و گفت: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان پیش از ظهر امروز غالباً صاف خواهد بود که گاهی با وزش باد همراه می‌شود.


ورود سامانه بارشی به زنجان از عصر امروز
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدرضا رحمن‌نیا، در گفت‌وگویی اظهار کرد: از ساعات بعدازظهر امروز (دوشنبه ۴ اسفند) با نفوذ یک موج به استان، به‌تدریج شاهد افزایش پوشش ابر و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید خواهیم بود که برای روز پنجشنبه احتمال غبارآلودگی نیز وجود دارد.

وی با اشاره به آغاز بارش‌ها از اواخر وقت امروز، تصریح کرد: بارش‌ها ابتدا به شکل پراکنده آغاز شده و در روز سه‌شنبه تقویت خواهد شد. با توجه به دمای فعلی هوا، انتظار می‌رود اغلب بارش‌ها به صورت باران باشد، اما در ارتفاعات و مناطق سردسیر استان بارش برف دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان ادامه داد: در ارتفاعات استان احتمال وقوع کولاک برف نیز وجود دارد و در همین راستا هشدار هواشناسی سطح زرد درباره فعالیت این سامانه صادر شده است.

او در ادامه به وضعیت دمایی استان اشاره کرد و گفت: امروز هوای نسبتاً گرمی در استان مستقر است، اما از فردا روند کاهش دما آغاز می‌شود و به‌صورت روزبه‌روز در اغلب مناطق استان شاهد افت دما خواهیم بود.

رحمن‌نیا همچنین درباره دماهای ثبت‌ شده در ۲۴ ساعت گذشته، خاطرنشان کرد: ایستگاه حلب با صفر درجه سانتیگراد سردترین و با ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین دماهای ثبت‌ شده در استان را به خود اختصاص داده است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۶۳۲۲ //
ارسال نظر