//
کدخبر: ۵۵۵۹۲۹ //
رییس ستاد انتخابات استان:

رشد ۲۰ درصدی داوطلبان شوراهای روستایی در استان / ثبت‌نام ۱۰ هزار ۸۷۳ نفر در انتخابات

رئیس ستاد انتخابات استان از ثبت‌نام ۱۰ هزار و ۸۷۳ داوطلب برای انتخابات شوراهای اسلامی روستاها خبر داد و گفت: این رقم نسبت به دوره قبل ۱۸۳۲ نفر افزایش داشته و نشان‌دهنده رشد ۲۰ درصدی مشارکت داوطلبان است که رتبه دوم کشور را به استان اختصاص داده است.

رشد ۲۰ درصدی داوطلبان شوراهای روستایی در استان / ثبت‌نام ۱۰ هزار ۸۷۳ نفر در انتخابات
به گزارش فرتاک نیوز،

«بهرام سلیمانی»، رئیس ستاد انتخابات استان، در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز (دوم اسفند) برگزار شد، با اشاره به آخرین وضعیت ثبت‌نام داوطلبین در انتخابات شوراهای اسلامی روستاها اظهار کرد: در این دوره، ۱۰ هزار و ۸۷۳ نفر به عنوان داوطلب شورای روستا در استان ثبت‌نام کرده‌اند، در حالی که در دوره گذشته تعداد داوطلبان ۹ هزار و ۴۱ نفر بود و این آمار از افزایش ۱۸۳۲ نفری داوطلبان حکایت دارد که در تاریخ انتخابات استان کم‌سابقه است.

وی افزود: این میزان ثبت‌نام، رشد ۲۰ درصدی مشارکت داوطلبان را نشان می‌دهد و استان در این شاخص رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

سلیمانی با بیان اینکه فرایند انتخابات شوراهای روستایی در ۱۸۷۰ روستا اجرا می‌شود، گفت: در مجموع برای این تعداد روستا، پنج هزار و ۶۴۷ کرسی شورا تعریف شده است که بیشترین تعداد ثبت‌نام مربوط به شهرستان کرمانشاه با ۵۶۳ روستا است که  تعداد ۳۲۳۷ داوطلب در این شهرستان ثبت‌نام کرده‌اند.

رئیس ستاد انتخابات استان در تشریح ترکیب داوطلبان اظهار کرد: در حوزه مشارکت بانوان شاهد رشد قابل توجهی در این دوره هستیم، به‌طوری که در این دوره ۱۱۵۱ نفر از بانوان به عنوان داوطلب شوراهای روستایی ثبت‌نام کرده‌اند که معادل ۱۲ درصد کل داوطلبان است، در حالی که این رقم در دوره قبل ۵۴۱ نفر و معادل ۶ درصد بود و افزایش ۶۱۰ نفری داوطلبان زن را نشان می‌دهد.

وی در ادامه به ترکیب سنی داوطلبان اشاره کرد و گفت: جوان‌ترین داوطلب در روز ثبت‌نام ۲۵ سال و ۷ ماه سن داشته و مسن‌ترین داوطلب نیز ۹۶ سال و ۵ ماه و یک روز سن داشته است. همچنین ۴۸۷ نفر در بازه سنی ۲۵ تا ۳۰ سال، ۱۳۶۷ نفر در بازه سنی ۳۰ تا ۳۵ سال، ۱۸۲۰ نفر در بازه سنی ۳۵ تا ۴۰ سال، ۱۸۶۸ نفر ۴۰ تا ۴۵ سال، ۱۶۷۷ نفر ۴۵ تا ۵۰ سال، ۱۵۵۴ نفر ۵۰ تا ۵۵ سال، ۱۰۸۸ نفر ۵۵ تا ۶۰ سال، ۵۹۹ نفر ۶۰ تا ۶۵ سال، ۳۵۸ نفر ۶۵ تا ۷۰ سال، ۱۵۵ نفر ۷۰ تا ۷۵ سال و ۷۳ نفر بیشتر از ۷۵ سال سن دارند.

سلیمانی با اشاره به سطح تحصیلات داوطلبان نیز گفت: ۹ هزارر و ۵۰۱ نفر زیر دیپلم، ۷۸۷ نفر دارای تحصیلات دیپلم و  ۱۰۱ نفر کاردانی ، ۳۴۷ نفر کارشناسی، ۷۶ نفر کارشناسی ارشد، ۳ نفر دکترا و ۳۱ نفر دارای تحصیلات حوزوی هستند که نشان‌دهنده ترکیبی از تجربه و تخصص در میان داوطلبان است.

وی در ادامه به وضعیت شغلی ثبت‌نام‌کنندگان اشاره کرد و افزود: از مجموع داوطلبان، ۱۸۰۴ نفر بیکار، ۴۴۱۳ نفر شغل آزاد، ۳۳۶۰ نفر کشاورز، ۱۴۷ نفر بازنشسته، ۸۴ نفر فرهنگی، ۱۵۴ نفر کارمند، یک نفر پزشک، شش نفر وکیل یا قاضی، پنج  نفر استاد دانشگاه، ۱۵ نفر روحانی، ۱۱۱ نفر کارگر، ۵۰۱ نفر خانه‌دار و ۲۲۵ نفر دارای سایر مشاغل هستند.

 رییس ستاد انتخابات استان درباره فرایند بررسی صلاحیت‌ها نیز گفت: مشخصات داوطلبان از ۲۴ بهمن تا ۳۰ بهمن به مراجع پنج‌گانه ارسال شده و این مراجع تا ۱۱ اسفند فرصت دارند پاسخ استعلام‌ها را ارائه کنند. پس از آن، هیئت‌های اجرایی بخش نیز از ۱۱ اسفند تا ۲۴ اسفند به مدت ۱۴ روز صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی روستا را بررسی و نتایج را به هیئت‌های نظارت ارسال می‌کنند و هیئت‌های نظارت بخش نیز از ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ به مدت ۲۰ روز فرصت بررسی صلاحیت‌ها را خواهند داشت.

سلیمانی در ادامه این نشست، به نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر در شهرستان‌های مختلف استان نیز اشاره کرد و گفت: از مجموع ۴۵ داوطلب گیلانغربی که صلاحیت آن‌ها در هیئت نظارت شهرستان بررسی شده بود، هر ۴۵ نفر تأیید صلاحیت شدند همچنین در شهرستان کنگاور از مجموع ۵۴ داوطلبی که صلاحیت آن‌ها بررسی شد، ۵۰ نفر تأیید صلاحیت شدند.

 رییس ستاد انتخابات استان با اشاره به وضعیت بررسی صلاحیت‌ها در شهرستان کرمانشاه نیز اظهار کرد: در این شهرستان با پنج شهر، از مجموع ۴۹۳ داوطلب، صلاحیت  ۴۰۹ نفر تأیید شده است

سلیمانی  اضافه کرد: در شهرستان پاوه با  پنج‌شهر، از مجموع ۶۶ داوطلب، ۶۵ نفر تأیید صلاحیت شدند همچنین در شهرستان هرسین با دو شهر هرسین و بیستون، از مجموع ۴۵ داوطلب، ۳۷ نفر تأیید صلاحیت شدند

 به گفته سلیمانی در شهرستان صحنه با دو شهر نیز از مجموع ۴۵ داوطلب، ۴۴ نفر تأیید صلاحیت شدند و در شهرستان  روانسر نیز با دو شهر، از مجموع ۳۷ داوطلب، ۳۶ نفر تأیید صلاحیت شدند

 رییس ستاد انتخابات استان افزود: در شهرستان  دالاهو نیز در سه شهر، از مجموع ۵۲ داوطلب، ۴۳ نفر تأیید صلاحیت شدند همچنین در شهرستان جوانرود با دو شهر از مجموع ۵۲ نفر داوطلب ۴۳ نفر و در شهرستان اسلام‌آباد غرب از مجموع ۹۴ داوطلب ۸۶ نفر تأیید صلاحیت شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نتایج بررسی صلاحیت‌ها در سه شهرستان هنوز اعلام نشده و امیدواریم طی ساعات آینده نتایج باقی‌مانده نیز اعلام شود که متعاقباً اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

 خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۵۹۲۹ //
ارسال نظر