//
کدخبر: ۵۳۴۹۶۳ //

فوری / کلیه مدارس این استان فردا یکشنبه تعطیل شد

کلیه مدارس استان سیستان و بلوچستان فردا یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ تعطیل است.


فوری / کلیه مدارس این استان فردا یکشنبه تعطیل شد
به گزارش فرتاک نیوز،

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی و شدت گرفتن توفان گرد و خاک، تمام مدارس منطقه سیستان فردا یکشنبه ۱۳ مهر در همه مقاطع و شیفت‌های صبح و عصر تعطیل و فعالیت اداره‌ها، بانک‌ها و بیمه‌ها نیز ۲ ساعت زودتر تعطیل می‌شود.

مجید محبی اظهار کرد: این تصمیم در راستای مصوبه ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان و با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان، شهروندان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی اتخاذ شده و شامل شهرستان‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز خواهد بود.

وی افزود: مراکز درمانی و خدمات‌رسان از این تصمیم مستثنی بوده و طبق روال عادی فعالیت می‌کنند. همچنین به سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و سایر گروه‌های حساس توصیه می‌شود حتی‌المقدور از منزل خارج نشوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: شدت توفان در چند ساعت آینده افزایش می‌یابد و به همین دلیل از رانندگان خواسته شده از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در مسیرهای ارتباطی شهرستان‌های شمالی استان خودداری کنند.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی سیستان و بلوچستان نیز در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی به شهروندان خدمات‌رسانی کنند.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۴۹۶۳ //
ارسال نظر