//
کدخبر: ۵۲۰۵۶۴ //

خرید حدود ۶ هزار تن گندم در مرکز مازندران

فرماندار مرکز مازندران از خرید تضمینی حدود ۶ هزار تن گندم مازاد بر نصرف نیاز کشاورزان در سال زراعی امسال خبرداد.

خرید حدود ۶ هزار تن گندم در مرکز مازندران
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدعلی نوبخت روز سه شنبه در گفت و گویی از روند امیدبخش برداشت، خرید، و پشتیبانی از زنجیره تولید گندم در سطح ساری خبر داد و گفت که در سال زراعی جاری، سطح زیرکشت گندم در این شهرستان به بیش از ۱۲ هزار هکتار رسیده است.

وی اظهار داشت: میزان خید تضمینی گندم بیانگر استمرار تلاش‌های جهادی کشاورزان، و هماهنگی نهادهای پشتیبانی در بخش کشاورزی است.

نوبخت با اشاره به فعالیت مراکز خرید دولتی و غیردولتی در سطح شهرستان، خاطرنشان کرد: هم اکنون پنج مرکز رسمی شامل کارخانه آرد دستاس، شرکت‌های تعاونی تجن، آکند، ولیعصر و کارخانه آرد لالا در منطقه چهاردانگه کار خرید تضمینی گندم را بر عهده دارند.

فرماندار ساری اظهار کرد: این مراکز در راستای تسهیل فرآیند فروش و تضمین منافع تولیدکننده، به‌ صورت شبانه‌روزی در خدمت کشاورزان هستند.

وی با تشریح وضعیت زراعت برنج در مرکز مازندران افزود: در اقدامی منسجم، تاکنون سطح شخم و شیار اولیه، آب‌تخت اولیه، خزانه‌گیری و بذرپاشی در شهرستان ساری به‌صورت کامل به ۲۵ هزار و ۳۲۲ هکتار رسیده است که این امر بیانگر مدیریت هماهنگ منابع، همراهی کشاورزان پرتلاش و پشتیبانی مستمر ادارات ذیربط دارد.

حدود ۶ هزار تن گندم در مرکز مازندران خریداری شد

فرماندار ساری گفت: در حوزه پوشش بیمه‌ای نیز تاکنون ۲ هزار و ۷۴۹ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیرپوشش پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفتند که این مهم علاوه بر افزایش ضریب امنیت تولید، گامی در راستای حمایت عملی از ریسک‌های طبیعی و اقتصادی فراروی کشاورزان تلقی می‌شود.

نوبخت، از فعال بودن ۱۰۶ قطعه آب‌بندان در سطح شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر میانگین آبگیری این آب‌بندان‌ها به ۷۰ درصد رسیده که نقش محوری در تأمین آب مزارع به‌ویژه در مناطق پایین‌دست دارند.

نوبخت ادامه داد: خوشبختانه با تمهیدات دولت و همراهی جوامع محلی، چالش‌های مربوط به تأمین آب به‌شکل مطلوب مدیریت شده است.

وی با اشاره به نگاه جامع و راهبردی دولت چهاردهم در حوزه کشاورزی، تصریح کرد: تمام تلاش ما اینست که امنیت روانی و اقتصادی تولیدکننده حفظ شود و در همین راستا نیز ما کشاورزان را نه به‌عنوان مخاطب، بلکه به‌مثابه شریک توسعه می‌دانیم.

فرماندار ساری گفت: افزایش بهره‌وری، اصلاح الگوی کشت، تسهیل دسترسی به بازار و تضمین خرید، تنها در سایه همکاری میدانی، حضور میدانی و مدیریت میدانی محقق خواهد شد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۰۵۶۴ //
ارسال نظر