//
کدخبر: ۵۱۹۹۸۶ //

ثبت ۱۴۲۲۲ مزاحمت تلفنی برای اورژانس کرمانشاه طی سه‌ماه

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در سه‌ماهه اول سال‌جاری،۱۴ هزار و ۲۲۲ مزاحمت تلفنی برای اورژانس کرمانشاه به ثبت رسیده است.

ثبت ۱۴۲۲۲ مزاحمت تلفنی برای اورژانس کرمانشاه طی سه‌ماه
به گزارش فرتاک نیوز،

«مسعود قلعه‌سفیدی» رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از انجام ۲۲ هزار و ۱۴۳ مأموریت توسط اورژانس استان کرمانشاه در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی افزود: از این تعداد مأموریت،۱۲ هزار و ۹۰ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و شش هزار و ۸۶۹ مورد نیز در محل درمان شدند.

وی در گوشه دیگری از سخنانش یکی از چالش‌های مهم در خدمات‌رسانی اورژانس استان را مزاحمت تلفنی عنوان کرد و‌گفت: این مزاحمت‌ها نه‌ تنها منابع انسانی و امکانات را با مشکل مواجه می‌کنند بلکه می‌تواند مانعی جدی در مسیر امدادرسانی به بیماران واقعی باشد و زمان طلایی برای کمک‌رسانی را از بین ببرد.

قلعه سفیدی با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق مزاحمت تلفنی را کاری غیرقانونی و غیر اخلاقی دانست و گفت: طی سه ماهه اول سال جاری،۱۰۶ هزار و ۵۶۱ تماس با شماره اضطراری ۱۱۵ برقرار شده که متأسفانه ۱۴ هزار و ۲۲۲ مورد آن مزاحمت تلفنی بوده است.

قلعه‌سفیدی در ادامه اشاره‌ای هم به ماموریت‌های اورژانس استان در حوادث ترافیکی و غیر‌ترافیکی داشت و افزود: از مجموع مأموریت‌های انجام‌شده توسط اورژانس استان، چهار هزار و ۳۳۱ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۱۷ هزار و ۸۱۲ مورد حوادث غیرترافیکی بوده است. همچنین اورژانس هوایی در این مدت ۱۷ مورد ماموریت انجام داده که در جریان این ماموریت‌ها ۲۳ بیمار به مراکز درمانی انتقال داده شده‌اند.

خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۹۹۸۶ //
ارسال نظر