وزیر راه: پروژه راه آهن کرمانشاه پیشران استان در حوزه حمل و نقل است
وزیر راه و شهرسازی با اذعان به پیشران بودن راه آهن کرمانشاه در توسعه استان و بیان اینکه تلاش میکنیم این خط ریلی تا اسلامآباد غرب اواخر سال آینده راه اندازی شود، گفت که این پروژه راهبردی که تا مرز خسروی و سپس تا خانقین عراق ادامه دارد، اصلیترین پروژه حوزه حمل و نقل است.

فرزانه صادق روز پنجشنبه در جریان بازدید از پروژه راه آهن کرمانشاه به نمایندگی از دکتر مسعود پزشکیان افزود: بخش اعظم زیرسازی این پروژه در مسیر کرمانشاه تا اسلام آباد غرب انجام شده است.
وی گفت: تلاشمان این است ظرف کمتر از ۲ سال آینده راهآهن کرمانشاه - اسلام آباد غرب هم در بخش ریل و هم ایستگاه به بهره برداری برسد و درباره مکان یابی ایستگاه اسلام آباد غرب هم تاکید بر این است که در نزدیکی شهر باشد.
وی گفت: مسیر استراتژیک کرمانشاه تا مرز خسروی بخشی از کریدور شرق به غرب است و نقش مهمی در ترانزیت کالا و مسافر به عراق دارد؛ این مسیر تا خانقین امتداد مییابد و اهمیت استراتژیک آن در ارتباط با حملونقل و توسعه اقتصادی منطقه بسیار بالاست.
وی گفت: در حال حاضر بخش عمده زیرسازی مسیر انجام شده، اما همچنان با نصب ریل و راهاندازی قطار فاصله دارد و تلاش بر این است که با تامین منابع مالی، از محل استجازهای که از مقام معظم رهبری درخواست میشود، این پروژه هر چه سریعتر تکمیل و بهرهبرداری شود.
وزیر راه و شهرسازی افزود: هدف این است که تا پایان سال آینده، هم ریل و هم ایستگاههای مربوطه در مسیر کرمانشاه تا اسلامآباد غرب راهاندازی شود، بخصوص مکانیابی ایستگاهها به گونهای باشد که نزدیکتر به شهرها باشد تا رفت و آمد مردم تسهیل شود.
صادق با اشاره به اعتبارات بالای مورد نیاز این پروژه گفت: تلاش میکنیم با تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه از محل استجازه رهبر معظم انقلاب، به اجرای این پروژه سرعت دهیم.
صادق اظهار کرد: در این سفر استانی دولت هم منابع خوبی به پروژه اختصاص خواهد یافت و امیدواریم بتوانیم پروژه راه آهن کرمانشاه به اسلام آباد غرب را تا پایان سال آینده به بهره برداری برسانیم.
به گزارش دیگر ایرنا در جریان حضور وزیر راه و شهرسازی در شهرستان اسلامآباد غرب شماری از مردم معترض به وضعیت مسکن ملی در این شهرستان گلایه های خود را با وزیر مطرح کردند؛ همچنین از بلاتکلیفی راهآهن و شرایط نامناسب جادههای شهرستان انتقاد شد.
صادق هدف از سفر به شهرستان های دالاهو و اسلام آباد غرب را بررسی میدانی مشکلات و موضوعات حوزه راه و شهرسازی در این مناطق بیان کرد و گفت: تمام مسائل مرتبط با محورهای جادهای، راههای روستایی و تعریض جادههای دسترسی مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: در این بازدیدها تأکید بر بهبود زیرساختهای درمانی و افزایش سرانه درمانی هم بررسی شد.
وی ادامه داد: مشکلات مربوط به جوانی جمعیت و پروژه مسکن مهر بررسی و قرار است تسریع در آمادهسازی زمینهای تحویلی به صورت گروهی انجام شود تا مشکلی در سکونت مردم در مسکن مهر نباشد و همچنین اقدامات لازم برای تکمیل پروژههای خانه سازی و تسریع در تحویل زمینها در دستور کار قرار گرفته است.
در جریان سفر رییس جمهوری و همراهی وزیر راه و شهرسازی برای پروژههای زیربنایی و راهداری اعتباری بالغ بر ۱۳ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است که شامل هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای پروژههای راهداری، ۶ هزار میلیارد تومان از محل استجازه، ۵۰۰ میلیارد تومان از محل مولد سازی، یکهزار و ۷۶۸ میلیارد تومان از محل منابع استانی و سه هزار و ۲۶۲ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه و بودجه است.
طول قطعه کرمانشاه ــ اسلامآباد غرب حدود ۱۱۵ کیلومتر است که از پیشرفت فیزیکی زیرسازی ۸۶ درصدی برخوردار است و پیشرفت کلی پروژه هم حدود ۶۰ درصد است.
پروژه راه آهن کرمانشاه ــ خسروی هم به طول ۲۶۳ کیلومتر ۳۸ درصد پیشرفت دارد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.