//
کدخبر: ۱۸۱۰۲۸ //

درخواست حل مشکلات بیمه‌ای استارتاپ‌ها

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وقوع سیل از ابتدای امسال در کشور گفت: هرچند بارش باران سیل آسا آسیب‌ها و ضایعاتی به همراه داشت، با این حال یک سین به هفت سین نوروزی افزوده شد که آن هم "سیل مهربانی" هموطنان ما بود که به سمت استان‌های آسیب دیده گسیل شد.

درخواست حل مشکلات بیمه‌ای استارتاپ‌ها
به گزارش فرتاک نیوز،

 محمد شریعتمداری در جلسه گفت و شنود خود با جمعی از نخبگان جوان کشور در روز جوان با بیان اینکه امیدواریم امسال، سال پر خیر و برکتی برای مردم بویژه جوانان ما باشد گفت: هرچند از ابتدای سال، رحمت الهی در کشور ما باریدن گرفت، ولی ضایعات گسترده‌ای نیز در شش استان مهم داشت و برخی هموطنان جان خود را از دست دادند.

وی افزود: با این حال یک سین به هفت سین نوروزی افزوده شد که آن هم "سیل مهربانی" هموطنان ما بود که به سمت استان های آسیب دیده گسیل شد.

وزیر رفاه با بیان اینکه پیش از شروع حادثه در وزارت رفاه آماده باش بودیم گفت: تلاش کردیم تا جایی که می‌شود از آلام مردم بکاهیم.

در ادامه غلامرضا فروغی، مشاور جوان سازمان بهزیستی کشور از جوانگرایی وزیر رفاه قدردانی کرد و گفت: از جوانان موفق تحت پوشش سازمان بهزیستی به عنوان مشاوران استان‌ها استفاده کردیم و شبکه‌ای از مشاوران به وجود آمده است.

وی افزود: موسسه‌ای نیز ایجاد شده تا توانمندی فرزندان موفق بهزیستی مورد استفاده قرار بگیرد.

حامد کارگرزاده، از مدال آوران مسابقات ملی مهارت با بیان اینکه دغدغه کلی اکثر کشورها تقویت مهارت افزایی است گفت: مسابقات مهارت هرساله در سطح جهانی برگزار می‌شود و نیازمند حمایت بیشتری است. جایگاه این مسابقات در دنیا بالاست اما در ایران آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نمی گیرد.

به گزارش ایسنا، فرازمند، فعال در حوزه استارتاپ ها، با بیان اینکه پس از عصر اقتصاد نفت همه به اتفاق تاکید داشتند که به سمت شرکت های دانش بنیان حرکت کنیم گفت بیش از۵۰۰۰ نیروی نخبه جوان در اکوسیستم استارتاپی مشغول فعالیت هستند و ۴۷۰ شرکت استارتاپی شکل گرفته است.

وی افزود: در اسفندماه صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق فن آوا را راه‌اندازی کرد و مایه دلگرمی برای حوزه شرکت های استارتاپی بود. فراهم کردن امکان دسترسی به داده‌های مجموعه برای ما مهم است، بیمه شرکت‌های استارتاپی که نوپا هستند نیز مشکل دارند.

سحر رحمانی، کارآفرین برتر با بیان اینکه از شهریور امسال بخشنامه‌هایی صادر شده که شفاف نیست و ما را نسبت به مقوله صادرات نگران کرده است گفت: فعالان اقتصادی دغدغه‌هایی دارند و برنامه‌های توسعه‌ای و قراردادهای آنها با مشکلاتی روبرو شده است که درخواست می‌کنیم تدبیری برای آن اندیشیده شود.

محسن قوامی پور از دفتر توسعه کارآفرینی وزارت کار با بیان اینکه اکوسیستم کارآفرینی کشور را بررسی کرده‌ایم گفت: باید جوانان توانمند را به سمت و سوی کارآفرینی سوق دهیم و بواسطه آن بتوانیم موتورمحرکه اشتغال را راه بیاندازیم.

علیرضا افشار، مدال آور مسابقات مهارت گفت: از مدال آوران ما در داخل کشور حمایت نمی‌شود. لازم است حداقل تسهیلات خدمت سربازی برای مدال آوران مهارت قائل شوند. بنیاد ملی نخبگان، مدال آوران مهارت را به عنوان نخبه نمی‌پذیرند.

اشکان تقی پور، عضو کمیسیون مشارکت های مردمی بهزیستی و فعال اجتماعی نیز در این نشست صمیمانه گفت: آرمان جمهوری اسلامی این بوده که کار مردم به خود مردم سپرده شود.

وی افزود: حاشیه نشینی، فقر و طلاق را نباید بگذاریم به شرایط بحرانی برسد و می‌توان آن را در شرایط عادی با کمک شرکت‌های خلاق استارتاپی و به کمک جوانان توانمند حل کرد که نیازمند توجه است.

 فاطمه جلالی، دانشجوی دکترای جامعه شناسی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به کسب و کارهای خانگی گفت: کسب و کار های خانگی پتانسیل بالایی برای ایجاد اشتغال دارند به شرط آنکه نگاه درستی به آن داشته باشیم و شبکه‌ای گسترده از کسب‌وکارهای خانگی ایجاد کنیم.

وی افزود: توجه کافی و مناسب در این حوزه به همه ما کمک می‌کند شرایط اشتغال را بهبود ببخشیم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۸۱۰۲۸ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان