//
کدخبر: ۵۱۴۹۵۲ //

اگر آیفون دارید با این شماره‌ها تماس نگیرید

کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی، در هفته‌های اخیر خبرساز شده‌اند و گوگل خطرات را برجسته کرده و پلتفرم‌هایش را برای کمک به کاربران برای شناسایی فوری آنها، به‌روزرسانی کرده است.

اگر آیفون دارید با این شماره‌ها تماس نگیرید
به گزارش فرتاک نیوز،

گوگل و مایکروسافت پلتفرم‌هایشان را برای محافظت بهتر از کاربران به‌روز کرده اند، اما این امر، هنوز نتوانسته است موج حملات مذکور را متوقف کند. اف بی آی، هشدارهای متعددی را برای کاربران صادر کرده است تا از اشتباه ساده ای که می‌تواند باعث سرقت داده‌ها، پول و حتی اطلاعات هویتی آنها شود، اجتناب کنند.

طبق هشدار تیم امنیتی شرکت گواردیو، افزایش ۱۳۷ درصدی کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی در فاصله نوامبر ۲۰۲۴ تا آوریل ۲۰۲۵ مشاهده شده است. طبق داده‌های این شرکت، این کلاهبرداری‌های خطرناک در چند ماه گذشته بیش از دو برابر شده است. چنین کلاهبرداری‌هایی جدید نیستند؛ مجرمان سایبری برای رفع مشکلات ساختگی رایانه‌های شخصی یا تلفن‌ها، به سراغ قربانیان می‌روند. نکته جدید این است که این کلاهبرداران از ابزارهای هوش مصنوعی برای تشدید حملاتشان استفاده می‌کنند و این امر، به آنها امکان می‌دهد کلاهبرداری‌های متقاعدکننده‌ای را در مقیاس وسیع انجام دهند.

موج افزایش این نوع کلاهبرداری، یک خطر جدید هوش مصنوعی است. مورد دیگر این است که چنین کلاهبرداری‌هایی اکنون قانع‌کننده‌تر، شخصی‌تر و بسیار موثرتر هستند و افراد بیشتری را غافلگیر می‌کنند. این کلاهبرداری‌ها، به خسارت مالی قابل توجهی منجر می‌شود و معمولا نمی‌توان پول را بازیابی کرد.

 

 

گواردیو پی برده که ترفند این کلاهبرداران هر چه باشد مانند یک مرورگر خراب یا یک پنجره هشداردهنده، کاربران را به برقراری تماس تلفنی با یک شماره ۱-۸۸۸ که ظاهرا تماس مستقیم با پشتیبانی مایکروسافت، گوگل یا اپل است، ترغیب می‌کند. در آنجا قربانی متقاعد می‌شود که نرم افزار را نصب کند، یا به اطلاعات شخصی یا مالی خود دسترسی مستقیم بدهد.  

کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی، در هفته‌های اخیر خبرساز شده‌اند و گوگل خطرات را برجسته کرده و پلتفرم‌هایش را برای کمک به کاربران برای شناسایی فوری آنها، به‌روزرسانی کرده است.

گوگل هشدار داده است کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی، یک شکل فزاینده از جرایم سایبری هستند که با هدف اخاذی پول یا دسترسی غیرمجاز به داده‌های حساس انجام می‌شود.

 

 

کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی در وب، اغلب از پنجره های هشدارهای که یکباره ظاهر می‌شوند استفاده می‌کنند که هشدارهای امنیتی قانونی را تقلید می‌کنند. این حملات کلاهبرداری از کنترل تمام صفحه استفاده کرده و حرکت کیبورد و ماوس را غیرفعال می‌کنند تا حس بحران ایجاد کنند. گوگل، «مرور ایمن» خود را به‌روز کرده است تا سیگنالهایی را کنترل کنند که این نوع حملات را به صورت لحظه ای نشان می‌دهند. اگر «مرور ایمن»، نشان دهد که این صفحه احتمالا یک کلاهبرداری است، کروم یک هشدار نشان می‌دهد.

گوگل به کاربران هشدار می‌دهد که برای حل مشکلات فنی یا حساب، تماس نمی‌گیرد یا به طور فعال با کاربران تماس نمی‌گیرد. مایکروسافت هم این هشدارها را تکرار کرده است. 

کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی، یک مشکل گسترده هستند. اگر به آنها اجازه دهید از راه دور به رایانه شما برای انجام یک «اصلاح» دسترسی یابند، اغلب بدافزار، باج‌افزار یا سایر برنامه‌های ناخواسته را نصب می‌کنند که می‌تواند اطلاعات شما را بدزدد یا به داده‌ها یا دستگاه شما آسیب برساند.

 مایکروسافت به کاربران هشدار داده است که پیامهای خطا و هشدار این شرکت، هرگز شامل شماره تلفن نمی شود.

بر اساس گزارش فوربس، در همین حال این موج کلاهبرداری همچنان ادامه دارد. گواردیو اعلام کرد تصور می‌کنیم که افزایش شدید کلاهبرداری‌های پشتیبانی فنی که شاهد آن هستیم، واقعا نگران‌کننده است و ارزش برجسته کردن دارد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۴۹۵۲ //
ارسال نظر