//
کدخبر: ۵۶۲۹۷۲ //

صداوسیما شکایت کرد/ آپارات بیانیه داد

رسانه آپارات با انتشار بیانیه‌ای از صدور حکم جدید دادگاه به‌خاطر شکایت صداوسیما خبر داد؛ رأیی که بر اساس آن مدیرعامل این شرکت به پرداخت حدود ۳.۶ همت خسارت محکوم شده است.

صداوسیما شکایت کرد/ آپارات بیانیه داد
به گزارش فرتاک نیوز،

بر اساس آنچه رسانه آپارات اعلام کرده است: «این پرونده به انتشار محتوای بارگذاری‌شده توسط کاربری در یک کانال در بستر این پلتفرم مرتبط است. دادگاه در این رأی مسئولیت محتوای منتشرشده در آپارات توسط کاربران را متوجه پلتفرم و مدیرعامل آن دانسته است.»

آپارات با اعلام این خبر با اشاره به سابقه این اختلافات اعلام کرده است، «طی ۱۱ سال گذشته با ۲۶ پرونده و شکایت از سوی صداوسیما مواجه بوده اگرچه در پرونده‌ای مشابه رأی کیفری صادرشده علیه مدیرعامل آن در دیوان عالی کشور و در فرآیند ماده ۴۷۷ نقض و منجر به برائت شده بود اما با طرح شکایت جدید و استناد به محتوای متفاوت، رسیدگی مجدد انجام و رأی تازه‌ و بی‌سابقه‌ای صادر شده است.»

بنابراین گزارش، آپارات ۶ سال پیش سامانه‌ای مشابه Content ID یوتیوب برای مدیریت حقوق محتوایی راه‌اندازی کرده و بر اساس آنچه مسوولان این پلتفرم اعلام کرده‌اند، «بارها از صداوسیما خواسته شده از این سازوکار برای حفاظت از محتوای خود استفاده کند اما این پیشنهاد مورد پذیرش صداوسیما قرار نگرفته است.»

 در بخشی از بیانیه آپارات در این زمینه آمده است: «نگرانی ما صرفاً یک اختلاف حقوقی یا مالی نیست. نگرانی اصلی آن است که برخی جریان‌ها و اشخاص در صداوسیما به‌جای پذیرش زیست طبیعی رسانه‌های جدید و پلتفرم‌های مستقل همچنان در پی حذف، تضعیف و خاموش کردن صداهای دیگر هستند؛ رویکردی که در نهایت نه به تقویت رسانه‌های داخلی بلکه به کوچ بیشتر مخاطبان به سمت رسانه‌های خارجی منجر خواهد شد.»

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۲۹۷۲ //
ارسال نظر