لغو برنامه حامد آهنگی در اصفهان + جزئیات
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان از لغو «جُنگ حامد آهنگی» در اصفهان خبرداد.
در اطلاعیه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: به اطلاع مخاطبان، همراهان و کلیه ذینفعان محترم میرساند: با توجه به فضاسازی نادرستی که در فضای مجازی در خصوص لغو جُنگ حامد آهنگی توسط ایشان صورت گرفته است، در راستای روشن شدن افکار عمومی، به اطلاع میرساند که با عنایت به بررسیهای انجامشده و مستندات موجود، گروه نمایشی آقای حامد آهنگی پیش از تاریخ اجرا، نسخهای از محتوای برنامه را مطابق با ضوابط و مقررات جاری، توسط موسسه متقاضی به این ادارهکل تحویل و تأیید اولیه لازم را دریافت کرده بود.با این حال، در زمان برگزاری اجرا، محتوای ارائهشده با نسخه تحویلشده مطابقت نداشته و گروه یادشده بدون اخذ مجوز برای اصلاح یا تغییر محتوا، بخشهایی متفاوت از فیلم و مستندات بررسیشده را روی صحنه اجرا نمود.
بر همین اساس، موضوع تخلف در تاریخ ۱۱ آذرماه طی صورتجلسه رسمی به سرپرست گروه و همچنین به مؤسسه متقاضی اطلاعرسانی شد. مؤسسه در همان تاریخ مراتب را به گروه اجرایی ابلاغ کرد.متأسفانه با وجود فرصت و تذکرات ارائهشده، هیچگونه اصلاحی از سوی گروه در خصوص محتوای نمایش صورت نگرفت و روند اجرا همچنان خارج از چارچوبهای مصوب ادامه یافت.
بنابراین، با توجه به عدم پایبندی گروه به محتوای تأییدشده، بیتوجهی نسبت به تذکرهای ارائهشده و لزوم صیانت از قوانین، مقررات و حقوق مخاطبان، ادارهکل ناگزیر شد برنامه گروه حامد آهنگی در تاریخ یادشده پس از اجرای شش سانس را لغو نماید.
ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان همواره از فعالیتهای هنری خلاقانه و مبتنی بر ضوابط حمایت کرده و خود را متعهد به ایجاد فضایی شفاف، حرفهای و منضبط برای تولید و عرضه آثار نمایشی میداند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.