۳۰ کیلوگرم موادمخدر در بوشهر کشف شد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر گفت: ۳۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در بوشهر کشف شد.
سرهنگ محمد مهدی جعفری ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح آرامش با محوریت برخورد با قاچاقچیان و جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر و معتادین متجاهر و پاکسازی نقاط آلوده در استان بوشهر خبر داد و گفت: یکی از دغدغهها و مطالبات مردمی در حوزه امنیت اجتماعی برخورد با قاچاقچیان و جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر و معتادین متجاهر و پاکسازی نقاط آلوده است.
وی افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر در راستای پاسخگویی به این مطالبه از ۱۱ آبان ماه به مدت ۴روز اقدام به اجرای طرح آرامش و پاکسازی نقاط آلوده با همکاری فرماندهان انتظامی شهرستانهای تابعه و هماهنگی و همراهی مؤثر مرجع قضائی و دیگر ارگانهای مرتبط کرد.
وی گفت: در این راستا بیش از ۳۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر و بالغ بر ۶ هزار عدد قرص و یک قبضه سلاح جنگی غیرمجاز به همراه ۲۳ عدد فشنگ مربوطه کشف شد.
این مقام انتظامی عنوان کرد: در همین رابطه ۱۶۲ نفر قاچاقچی مواد، خرده فروش، نگهدارنده مواد مخدر و معتاد متجاهر دستگیر و تعداد هفت مکان و واحد صنفی در این رابطه تخریب و پلمپ و ۴ دستگاه خودرو سواری و دو دستگاه موتور سیکلت در این رابطه توقیف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اینکه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد نیازمند عزم همگانی و مشارکت اجتماعی شهروندان است، بیان کرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری کرده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.