//
کدخبر: ۱۷۸۷۶۵ //

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری : بزرگترین استارت آپ های منطقه متعلق به ایران است

معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری گفت : کشورمان با وجود 6 هزار استارت آپ فعال بزرگترین استارت آپ های منطقه را به خود اختصاص داده که باید از این ظرفیت در راستای توسعه پایدار بخوبی استفاده شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری : بزرگترین استارت آپ های منطقه متعلق به ایران است
به گزارش فرتاک نیوز،

سورنا ستاری عصر دوشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان در محل سالن شهید مرتضوی افزود : صنعتی نیاز به دانشگاه دارد که بخواهد ماشین سازی کرده و طراحی خط و طراحی محصول خود را انجام دهد و اگر بخواهد مونتاژ کند اسمش صنعت نیست بلکه کارخانه است. 
وی با بیان این مطلب که در اقتصاد نفتی همه کارها وابسته به پول است، گفت : تکنولوژی و دانش یاد گرفتنی است و البته با پول می شود صاحب مدرک شد اما صاحب دانش شدن با پول امکان پذیر نیست. 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه آنچه اقتصاد دانش بنیان ایجاد می کند یک اکوسیستم است، گفت: باید به این برسیم که خام فروشی به هر شکلی یک ضرر پنهان دارد و منجر به توسعه نمی شود. 
ستاری به اقتصاد نفتی اشاره کرد و یادآور شد: دولت های نفتی دولت های چاق هستند، بروکراسی دارند و کارآفرینی و نیروی انسانی را نابود می کنند؛ بنابراین هیچ اقتصادی بر مبنای منابع زیر زمینی به جایی نمی رسد. 
وی با طرح این سوال که چرا کشورهایی که دارای منابع زیرزمینی هستند، عقب می مانند، تاکید کرد: باید توجه کنیم که مفهوم توسعه، صنعت، دانشگاه و .... چیست؟ 
معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه برای تحقق اقتصاد دانش بنیان، وجود 130 هزار دانشجو و سه هزار هیات علمی در استان کرمان باید به نحوی اثرگذار در توسعه استان باشد، تاکید کرد: آنچه در اقتصاد دانش بنیان درباره آن صحبت می کنیم، یک اکوسیستم است. 
ستاری اظهار داشت : وقتی شرکت های داخل یک استان از یک کارآفرین حمایت نمی کنند و مشکلات آنها را حل نمی کنند، انتظار دارند که یک نفر از بیرون بیاید و این مشکلات را حل کند. 
وی تاکید کرد: آنچه مهم است که همه بخواهند یک اکوسیستم برای حمایت از کارآفرین ایجاد کنیم و کارآفرین و دانشگاهها جایگاه خود را پیدا کنند. 
معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری با اشاره به این مطلب که در اقتصاد نفتی معنای اشتغال، استخدام است و کارآفرینی نیست، تاکید کرد: مهم اکو سیستمی است که در استان ها برای توسعه شرکت های دانش بنیان ایجاد می شود. 
ستاری تاکید کرد: در پژوهش خیلی زیاد در حوزه پژوهش خرج می کنیم اما آن را حساب نمی کنیم و پژوهش ما شده نیروهای انسانی که آنها را استخدام کرده ایم. 
وی با اشاره به اینکه محصول پژوهش زمانی محصولی مورد استفاده برای مردم می شود که بخش خصوصی توی آن سرمایه گذاری کند، گفت: امسال 70 درصد بودجه پارک های علم و فناوری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. 
معاون علمی و فن آوری رئیس جمهویر ادامه داد: امسال برنامه گسترده ای برای مقابله با اقلام تحریمی از جمله در حوزه دارویی داریم. 
ستاری تاکید کرد: سرمایه گذاری در حوزه شرکت های دانش بنیان زمانی ارزشمند است که بخش خصوصی به صحنه بیاید زیرا نتیجه پژوهشی که با پول دولتی انجام شود به درد مردم نمی خورد. 
وی در خاتمه به مزیت های توسعه شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و اظهارداشت: در اکوسیستمی که برای ایجادشرکت های دانش بنیان در کشور ایجاد شده، 130 تا 140 نوع خدمت می دهیم. 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ایرنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۷۸۷۶۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان