//
کدخبر: ۵۸۹۴۰۳ //

تولیدکنندگان سنگ‌آهن سریع‌تر از ذخایر خود استخراج می‌کنند

تولیدکنندگان سنگ‌آهن به‌ویژه BHP و ریوتینتو در حال استخراج ذخایر خود به‌سرعتی بیشتر از توانایی جایگزینی آن هستند. این وضعیت به دلیل افزایش هزینه‌های توسعه معادن و ذخایر جدید به وجود آمده است.

تولیدکنندگان سنگ‌آهن سریع‌تر از ذخایر خود استخراج می‌کنند

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، گزارشی از وود مکنزی نشان می‌دهد که شش تولیدکننده بزرگ سنگ‌آهن جهان از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۵ در مجموع ۱۱.۱ میلیارد تن از ذخایر قابل فروش خود را استخراج خواهند کرد.

تنها سه شرکت قادر به جایگزینی ذخایر در همین دوره هستند و هزینه‌های برخی از این شرکت‌ها برای افزودن ذخایر جدید به پنج برابر بیشتر از دیگران رسیده است.

صنعت سنگ‌آهن با چالش کاهش عیار سنگ‌آهن روبه‌رو است. با افزایش عمر معادن، میانگین میزان آهن موجود در سنگ‌های استخراجی کاهش می‌یابد و شرکت‌ها برای تامین نیاز خود ناچار به حفاری در عمق بیشتری هستند که مستلزم سرمایه‌گذاری بالاتری است.

مدیر تحقیقات فلزات و معدن وود مکنزی بیان کرد که چالش اساسی در این صنعت، افزایش هزینه‌های حفظ سطح تولید است.

وی افزود: «این صنعت برای حفظ تولید سرمایه‌گذاری می‌کند، اما برای باقی ماندن در همان سطح، نیاز به تلاش بیشتری دارد.»

وود مکنزی همچنین اعلام کرد که هزینه‌های شرکت‌های بزرگ معدنی از سال ۲۰۱۶ تقریباً دو برابر شده است. حاشیه سود این صنعت در سال ۲۰۲۱ به اوج خود رسید و از آن زمان به حدود ۵۰ تا ۶۰ دلار به ازای هر تن کاهش یافته که توان شرکت‌ها برای جذب افزایش هزینه‌ها و کاهش قیمت سنگ‌آهن را محدود کرده است.

این بررسی نشان می‌دهد که عیار سنگ‌آهن برخی تولیدکنندگان از سال ۲۰۱۶ به میزان ۱.۶ واحد درصد کاهش یافته است. در چنین شرایطی، استفاده از سنگ‌آهن با عیار بالاتر برای جبران کاهش ذخایر کم‌عیار اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۹۴۰۳ //
ارسال نظر