//
کدخبر: ۵۸۵۳۵۹ //

فراخوان مشارکت شرکت‌ها در طرح خرید اعتباری کالا از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها برای اجرای طرح خرید اعتباری کالا از شرکت‌های واجد شرایط دعوت به همکاری کرد. این طرح به منظور تقویت قدرت خرید خانوارهای مشمول یارانه نقدی طراحی شده است.

فراخوان مشارکت شرکت‌ها در طرح خرید اعتباری کالا از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها

به گزارش فرتاک نیوز؛ و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در راستای اجرای تصویب‌نامه شماره 4040/ت65514هـ هیئت وزیران، شرکت‌های داوطلب دارای صلاحیت‌های مالی و فنی می‌توانند برای همکاری در اجرای طرح خرید اعتباری کالا اعلام آمادگی کنند.

شرکت‌های متقاضی باید دارای سوابق و تجربه کاری مؤثر و مشابه باشند و همچنین شبکه گسترده‌ای از فروشگاه‌های طرف قرارداد و سامانه‌های فروش حضوری و آنلاین با قابلیت ارائه خدمات خرید اعتباری را داشته باشند.

کالاهای مجاز در این طرح بر اساس فهرست مشخص تعریف شده است و شرکت‌های داوطلب باید توانایی تأمین اعتبار بدون سود به میزان دو برابر مجموع سهم یارانه نقدی ماهانه خانوارهای مشمول یارانه را داشته باشند.

شرکت‌های واجد شرایط می‌توانند حداکثر تا تاریخ 24 شهریور 1405 با مراجعه به وب‌سایت hadafmandi.ir نسبت به اعلام آمادگی، دریافت فایل درخواست و ثبت مدارک مربوطه اقدام کنند.

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها پس از بررسی مدارک و شرایط شرکت‌های متقاضی، نتیجه درخواست‌ها را اعلام خواهد کرد.

لازم به ذکر است که صرف ثبت‌نام در این فراخوان، تعهدی برای سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها جهت انعقاد تفاهم‌نامه یا آغاز همکاری ایجاد نمی‌کند و همکاری نهایی به تأیید سازمان و پذیرش شرایط مندرج در تفاهم‌نامه بستگی دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۵۳۵۹ //
ارسال نظر