کدخبر: ۶۰۰۲۲۵ //

زلزله سیاسی در کرمانشاه؛ هشدار صریح امام جمعه به نمایندگانِ دخالت‌گر در عزل و نصب‌ها: تا انتخابات هر هفته افشاگری می‌کنم! / شورای نگهبان ورود کند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه، با انتقاد شدید از دخالت برخی نمایندگان مجلس در عزل و نصب مدیران اجرایی، این اقدام را خلاف قانون اساسی و سفارش‌های امام راحل دانست و هشدار داد: اگر این روند و بی‌توجهی به قانون و جایگاه نهاد نمایندگی ولی‌فقیه ادامه یابد، از حالا تا زمان انتخابات هر هفته ابعاد تازه‌ای از تخلفات و فشارها را افشا خواهد کرد.

زلزله سیاسی در کرمانشاه؛ هشدار صریح امام جمعه به نمایندگانِ دخالت‌گر در عزل و نصب‌ها: تا انتخابات هر هفته افشاگری می‌کنم! / شورای نگهبان ورود کند
به گزارش فرتاک نیوز،

 حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری در بخش پایانی خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به بازتاب گسترده و استقبال مردمی از مواضع هفته گذشته‌اش در خصوص دخالت نمایندگان در امور اجرایی،  اظهار کرد: برخی می‌پرسند چرا پس از سه سال سکوت، این موضوع اکنون مطرح شده است؟ حقیقت این است که از همان ابتدای حضورم در استان، این تداخل قوا را هم در دولت گذشته و هم در دولت فعلی مشاهده کردم؛ اما با وجود تذکرهای مکرر خصوصی، کسی گوش نکرد.

امام جمعه کرمانشاه با استناد به سیره حضرت امام خمینی (ره) درباره تهدید وزرا به استیضاح و سؤال برای تحمیل نظرات نمایندگان، افزود: دخالت نماینده در انتصابات، دستگاه اجرایی و مدیریت استان را «مصلوب‌الاختیار» می‌کند. وقتی مدیری با فشار نماینده و با هدف مهندسی آرای کارگران در انتخابات منصوب می‌شود، دیگر کسی پاسخگوی عملکردهای ضعیف نخواهد بود و این مایه سرشکستگی و لکه ننگ برای مدیرانِ تحت‌امر است.

تهدید وزیر، دهن‌کجی به نماینده ولی‌فقیه و توزیع کت‌وشلوار!

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به مصداق اخیر دخالت‌ها در استان و بی‌توجهی به تذکرات صریح وی در مخالفت با جابجایی مدیران، اظهار داشت: در موردی که اخیراً اعتراض کردم، وزیر مربوطه را به استیضاح تهدید کرده بودند. با وزارت راه و شهرسازی، کمیسیون عمران و خود نمایندگان نیز صحبت و نصیحت کردم؛ اما متأسفانه با بی‌معرفتی تمام، جلسه تودیع و معارفه را برگزار کردند. اگر به حرف بنده گوش می‌دادند، بحث را ادامه نمی‌دادم، اما وقتی دیدند حرف نماینده ولی‌فقیه در روز روشن زیر پا گذاشته می‌شود، دیگر جای سکوت نیست.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به فسادهای انتخاباتی و هزینه‌های کلان برخی نامزدها، به صراحت از شورای نگهبان خواست به وظیفه نظارتی خود عمل کند و افزود:چه کسی نمی‌داند که بعضی از نمایندگان با خرید رأی وارد مجلس شده‌اند؟ برخی نمایندگان هیچ آبرو و حیثیتی برای جایگاه نمایندگی باقی نگذاشته‌اند. شورای نگهبان کجاست که بشنود برخی ادعا می‌کنند همه را خریده‌اند، برادر نماینده در دادگستری حواله کت‌وشلوار بین قضات توزیع می‌کند، و پیمانکار اعتراف می‌کند که ۶۰ میلیارد تومان برای فلان نماینده هزینه کرده تا با رانت جبران شود؟

امام جمعه کرمانشاه در پایان با تأکید بر اینکه افراد برای او موضوعیت ندارند، اما خط قرمز او مبارزه با فساد است، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس قوه قضاییه بر سه اصل «مبارزه با فساد» تأکید کردند؛ من نیز عملکردها را رصد می‌کنم و اگر قرار باشد فسادی از سوی هر شخصیتی صورت بگیرد، مردم بدانید که او را همین‌جا رسوا خواهم کرد و از حالا تا انتخابات، در صورت عدم جبران این رویه‌ها، ناگفته‌های زیادی را بر زبان خواهم آورد.

 خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۰۰۲۲۵ //
ارسال نظر