پدافند هوایی بوشهر فعال شد؛ فرماندار: گزارشی از اصابت وجود ندارد
فرماندار بوشهر از فعال شدن سامانه پدافند هوایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد تاکنون هیچگونه اصابت یا خسارتی گزارش نشده و علت فعال شدن پدافند در دست بررسی است.
سامانه پدافند هوایی بوشهر بامداد چهارشنبه فعال شد؛ موضوعی که از سوی فرماندار این شهر نیز تأیید شده است.
محمد مظفری، فرماندار بوشهر، در گفتوگو با ایرنا اعلام کرد که پدافند هوایی این شهر لحظاتی قبل وارد عمل شده، اما هنوز علت این اقدام بهطور دقیق مشخص نیست و بررسیها در این زمینه ادامه دارد.
وی با تأکید بر اینکه تاکنون هیچگونه اصابت یا حادثهای در محدوده شهر گزارش نشده است، گفت: وضعیت تحت کنترل قرار دارد و دستگاههای مسئول در حال بررسی ابعاد موضوع هستند.
فعال شدن پدافند هوایی بوشهر در حالی رخ داده که طی ساعات اخیر تنشهای منطقهای افزایش یافته و اخبار متعددی درباره تحولات امنیتی در منطقه منتشر شده است.