//
کدخبر: ۵۵۸۹۶۰ //

قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس

رئیس قوه قضاییه در پیامی از حضور پرشکوه مردم ایران اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی و تاکید کرد که حضور میلیونی مردم علاوه بر آنکه قوت قلب برای فلسطینیان مظلوم و مقتدر بود، قوا و قدرت نیروهای مسلح را در میدان نبرد با متجاوزین صهیونیستی و آمریکایی نیز مضاعف گرداند.

قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس
به گزارش فرتاک نیوز،

در پیام حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای آمده است: ملت‌ شریف‌ ایران‌، حضور بی‌دریغ‌ و میلیونی‌ شما، بندگان‌ صالح‌ خدا و انسان‌های‌ آگاه‌ و مؤمن‌ در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر معادلات را به نفع جبهه حق تغییر داد.

محسنی اژه‌ای افزود: شما ملت گرانقدر با حضور خیره‌کننده خود در این راهپیمایی پرشوکت به جهانیان ثابت کردید که همواره خصم ظالم و عون مظلوم هستید. حضور میلیونی امروز شما، علاوه بر آنکه قوت قلب برای فلسطینیان مظلوم و مقتدر بود، قوا و قدرت نیروهای مسلح را در میدان نبرد با متجاوزین صهیونیستی و آمریکایی نیز مضاعف گرداند.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: شما مردم امروز حماسه‌ای خیبری آفریدید و حتی حمله ددمنشانه و از سر استیصال متجاوزان به مسیرهای راهپیمایی نیز ذره‌ای در عزمتان خللی ایجاد نکرد.

قاضی القضات تصریح کرد: درود خداوند بر شما مردم مقاوم که ترجمان استَعینوا بِاللَّهِ وَاصبِروا هستید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۸۹۶۰ //
ارسال نظر