//
کدخبر: ۵۲۸۶۷۱ //

بازگشت غنیمت‌گر؛ پورعلی‌گنجی، ناجی دفاع پرسپولیس در ال کلاسیکو ایران

مرتضی پورعلی‌گنجی، مدافع کله‌شق پرسپولیس، پس از بهبودی شکستگی بینی و تمرین کامل، آماده است تا در هفته دوم لیگ برتر مقابل سپاهان به میدان برود و ثبات را به خط دفاعی سرخ‌ها بازگرداند.

بازگشت غنیمت‌گر؛ پورعلی‌گنجی، ناجی دفاع پرسپولیس در ال کلاسیکو ایران
به گزارش فرتاک نیوز،

 مرتضی پورعلی‌گنجی، مدافع باتجربه سرخ‌ها که طی روزهای اخیر به‌خاطر شکستگی بینی با ماسک تمرین می‌کرد و امکان درگیری‌های هوایی‌اش محدود شده بود و در هفته اول نیز غایب بود، در تمرین امروز تیم در کنار سایر بازیکنان با شرایط کامل بدنی کار کرد.

با توجه به غیبت او در هفته اول و چالش‌های خط دفاعی پرسپولیس برابر فجر، بازگشت احتمالی پورعلی‌گنجی می‌تواند خبر مهمی برای وحید هاشمیان باشد. سرمربی سرخ‌ها روی تشکیل زوج او با حسین کنعانی‌زادگان برای دیدار مقابل سپاهان حساب ویژه‌ای باز کرده تا ثبات بیشتری به مرکز دفاع تیم بدهد.

البته تصمیم نهایی درباره حضور در لیست و ترکیب، بعد از تمرین فردا و جمع‌بندی نهایی کادر پزشکی و فنی اعلام خواهد شد اما نشانه‌ها از آمادگی خوب شماره ۸ پرسپولیس حکایت دارد و در صورت تأیید نهایی، او یکی از برگ‌های برنده سرخ‌ها در بازی بزرگ هفته دوم خواهد بود.

 
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۸۶۷۱ //
ارسال نظر