//
کدخبر: ۶۰۲۳۸۲ //

حادثه شبانه در بلوار مدرس اسفراین؛ انفجار گاز دو مصدوم داشت

با وقوع انفجار در یک واحد مسکونی، دو دستگاه آمبولانس و نیروهای آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و مصدومان به بیمارستان انتقال یافتند.

حادثه شبانه در بلوار مدرس اسفراین؛ انفجار گاز دو مصدوم داشت
به گزارش فرتاک نیوز،

حادثه انفجار گاز در یک واحد مسکونی در شهر اسفراین، شامگاه پنج‌شنبه پنجم آبان‌ماه، به مصدومیت دو نفر انجامید و نیروهای امدادی را به محل حادثه کشاند.

امین کشور، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی اسفراین، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: ساعت ۲۱:۴۵ گزارشی درباره وقوع انفجار گاز در یک منزل مسکونی واقع در بلوار مدرس این شهر به مرکز اورژانس رسید.

اعزام فوری نیروهای امدادی به محل حادثه

به گفته رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی اسفراین، پس از دریافت گزارش، دو دستگاه آمبولانس اورژانس به همراه نیروهای آتش‌نشانی برای امدادرسانی به محل اعزام شدند.

انتقال دو مصدوم به بیمارستان

در پی این انفجار، دو نفر دچار مصدومیت شدند. نیروهای امدادی پس از حضور در محل، اقدامات اولیه درمانی را برای مصدومان انجام دادند و سپس هر دو نفر برای ادامه روند درمان به بیمارستان انتقال یافتند.

جزئیات بیشتری درباره علت وقوع انفجار و وضعیت عمومی مصدومان در گزارش اولیه اعلام نشده است.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۰۲۳۸۲ //
ارسال نظر