//
کدخبر: ۵۷۹۳۴۸ //

پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده وارد مرحله تازه شد؛ ۹ نفر بازداشت شدند

بازپرس پرونده از دستگیری همه افراد دخیل در جنایت و اعتراف دو متهم اصلی خبر داد.

پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده وارد مرحله تازه شد؛ ۹ نفر بازداشت شدند
به گزارش فرتاک نیوز،

پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده با اعلام جزئیات تازه از سوی بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران وارد مرحله جدیدی شده است. بر اساس آخرین اطلاعات، ۹ نفر در ارتباط با این پرونده بازداشت شده‌اند و تحقیقات برای مشخص شدن انگیزه و نقش دقیق متهمان همچنان ادامه دارد.

محسن اختیاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران، با اشاره به روند تحقیقات اعلام کرد که در میان بازداشت‌شدگان یک زن و هشت مرد حضور دارند. وی تأکید کرد که در حال حاضر متهم فراری در این پرونده وجود ندارد و همه افرادی که در این جنایت دخیل بوده‌اند، دستگیر شده‌اند.

از میان متهمان، دختر بلاگر و پسر مورد علاقه‌اش به قتل اعتراف کرده‌اند. این دو نفر با اتهام مشارکت در قتل عمدی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند. سایر متهمان نیز با اتهام معاونت در قتل عمدی بازداشت شده‌اند و تحقیقات درباره نقش آنها در این پرونده ادامه دارد.

یکی از موضوعات مطرح‌شده درباره این جنایت، نحوه برخورد با پیکر مقتول پس از قتل است. بر اساس اظهارات منتشرشده از سوی مقام قضایی، متهمان موضوع مثله کردن پیکر حمیدرضا رجب‌زاده را انکار کرده‌اند و این بخش از پرونده همچنان نیازمند بررسی و تحقیقات بیشتر است.

از سوی دیگر، انگیزه قتل نیز هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است. بازپرس پرونده اعلام کرده که تاکنون برای دادسرا محرز نشده است که انگیزه قاتلان شخصی و فردی بوده باشد. بنابراین تحقیقات برای روشن شدن انگیزه اصلی این جنایت ادامه دارد.

با توجه به اینکه پرونده هنوز در مرحله تحقیقات مقدماتی است، جزئیات نهایی درباره نحوه وقوع قتل، میزان نقش هر یک از متهمان و انگیزه اصلی حادثه پس از تکمیل تحقیقات و تصمیم قضایی مشخص خواهد شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۹۳۴۸ //
ارسال نظر