//
کدخبر: ۵۷۸۱۵۳ //

سقوط خودروی باری به رودخانه در عباس‌آباد مازندران با ۹ مصدوم

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: سقوط یک دستگاه وانت‌مزدا به رودخانه در منطقه جنگلی سوتراش شهرستان عباس‌آباد، ۹ مصدوم برجا گذاشت.

سقوط خودروی باری به رودخانه در عباس‌آباد مازندران با 9 مصدوم
به گزارش فرتاک نیوز،

غلامعلی فخاری پنجشنبه شب افزود: حوالی ساعت ۹ صبح امروز گزارشی مبنی بر سقوط یک دستگاه وانت‌مزدا با ۹ سرنشین به رودخانه در منطقه جنگلی سوتراش شهرستان عباس‌آباد دریافت شد.

وی اظهار کرد: پس از اعلام حادثه و هماهنگی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال‌احمر مازندران، تیم امداد و نجات هلال‌احمر عباس‌آباد به محل حادثه اعزام شد.

وی ادامه داد: نجاتگران پس از حضور در صحنه، اقدامات اولیه امدادی، رهاسازی و انتقال مصدومان به محل امن را انجام دادند.

سقوط وانت‌مزدا به رودخانه در جنگل سوتراش عباس‌آباد ۹ مصدوم برجا گذاشتمدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران تصریح کرد: با توجه به تعداد مصدومان، یک دستگاه آمبولانس کمکی نیز از پایگاه امداد و نجات خشکداران به محل حادثه اعزام شد.

فخاری اشرفی گفت: در این حادثه ۹ نفر مصدوم شدند که ۲ نفر از آنان توسط نیروهای هلال‌احمر تنکابن و سایر مصدومان نیز با همکاری نیروهای هلال‌احمر عباس‌آباد و اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

عباس آباد یکی از شهرستان های گردشگرپذیر خطه غربی استان مازندران است که دست کم ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۸۱۵۳ //
ارسال نظر