//
کدخبر: ۵۷۵۷۷۲ //

نقشه عجیب مادر و پسر برای سرقت طلا در کرمان؛ بانوان سالمند طعمه می‌شدند

زن ۳۶ ساله‌ای که با کمک پسر ۱۲ ساله خود بانوان سالمند را سوار خودرو کرده و با تهدید چاقو و اسلحه پلاستیکی طلاهایشان را سرقت می‌کرد، در عملیات پلیس کرمان دستگیر شد.

نقشه عجیب مادر و پسر برای سرقت طلا در کرمان؛ بانوان سالمند طعمه می‌شدند
به گزارش فرتاک نیوز،

پلیس کرمان از پایان فعالیت یک باند سرقت خبر داد که اعضای آن یک زن ۳۶ ساله و پسر ۱۲ ساله‌اش بودند. این دو با نزدیک شدن به بانوان سالمند و ایجاد حس اعتماد، آنها را سوار خودرو می‌کردند.

پس از طی مسافتی، زن جوان مسیر خودرو را تغییر داده و با تهدید چاقو و یک قبضه کلت پلاستیکی، طلاهای قربانیان را به سرقت می‌برد.

در یکی از سرقت‌ها، بانوی سالمندی که ۲۴ النگو همراه داشت، هدف سارقان قرار گرفت و تمامی زیورآلات خود را از دست داد. همچنین یکی دیگر از قربانیان در برابر مقاومت، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

ماموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی، کمتر از چهار روز پس از وقوع سرقت‌ها موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند و تحقیقات برای شناسایی سایر ابعاد پرونده ادامه دارد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۵۷۷۲ //
ارسال نظر