مهار آتشسوزی باغی در بلوار چمران شیراز
رئیس سازمان آتشنشانی شیراز از مهار آتشسوزی یک باغ 2 هزار متری پشت هتل چمران با اعزام 8 دستگاه خودرو خبر داد.
هادی عیدیپور در گفتوگویی، در تشریح جزئیات حادثه آتشسوزی در اطراف هتل چمران شیراز، اظهار کرد: شامگاه 14 خرداد 1405 حوالی ساعت 20، گزارش وقوع آتشسوزی در یک باغ محصور واقع در بلوار چمران، پشت هتل چمران شیراز، به سامانه 125 سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز اعلام شد.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، هشت دستگاه خودروی آتشنشانی به همراه تانکر آبرسان از ایستگاههای مختلف به محل حادثه اعزام شدند. پس از حضور نیروها و ارزیابی اولیه مشخص شد باغی محصور به مساحت حدود دو هزار مترمربع طعمه حریق شده است.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز ادامه داد: آتشنشانان بهصورت همزمان از چند جهت با اجرای عملیات آبرسانی موفق شدند آتش را مهار کرده و عملیات لکهگیری را انجام دهند.
عیدیپور خاطرنشان کرد: میزان خسارت و علت دقیق وقوع این حادثه در دست بررسی است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.