//
کدخبر: ۵۶۵۹۶۴ //

حکم قطعی برای سارقان ۷۸۸۷ بشکه نفت خام در خوزستان

رئیس دادگستری خوزستان از قطعی شدن حکم حبس و شلاق 7 عضو یک گروه مجرمانه به اتهام سرقت هزاران بشکه نفت خبر داد.

حکم قطعی برای سارقان 7887 بشکه نفت خام در خوزستان
به گزارش فرتاک نیوز،

علی دهقانی، رئیس کل دادگستری استان خوزستان از صدور حکم قطعی و نهایی برای اعضای یک گروه مجرمانه شبکه‌ای خبر داد که اقدام به سرقت هزاران بشکه نفت خام در این استان کرده بودند.

وی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی و تشکیل پرونده توسط سازمان اطلاعات سپاه استان خوزستان و پس از طی تشریفات دقیق قانونی و قضایی، دادنامه نهایی این پرونده در یکی از شعب دادگاه تجدیدنظر استان صادر شد.

وی با اشاره به حجم بالای اقلام مسروقه در این پرونده گفت: متهمان این پرونده بابت سرقت 7 هزار و 887 بشکه نفت خام تحت پیگرد قضایی قرار گرفته بودند که با بررسی مستندات و ادله موجود، بزه انتسابی آنان محرز شناخته شد.

محکومیت سارقان به حبس، شلاق و مجازات‌های تکمیلی 

رئیس کل دادگستری خوزستان در خصوص احکام صادره تصریح کرد: بر اساس رای قطعی دادگاه، متهمان ردیف اول تا چهارم هر کدام به تحمل 13 سال حبس تعزیری و شلاق محکوم شدند.

وی افزود: همچنین متهمان ردیف پنجم تا هفتم نیز به تحمل حبس و مجازت‌های تکمیلی محکومیت یافتند.

دهقانی خاطرنشان کرد: علاوه بر مجازات‌های حبس، هر کدام از محکومان اصلی پرونده (اول تا چهارم) به رد مال (بازگرداندن معادل 7887 بشکه نفت خام مسروقه) محکوم شده‌اند. اسامی محکومان به شرح ذیل است: 1. حیدر بوبالدی فرزند زویب 2. احمد سلیمانی فرزند عبدالحسن 3. فاضل عبادی فرزند عبدالعباس 4. علی عطائی نسب فرزند فارس 5. نوید سپه وند فرزند محمد 6. حسین رحیمی فرزند محمد 7. محسن طیبی فرزند چراغعلی

رئیس کل دادگستری خوزستان در پایان با تاکید بر صیانت از حقوق عامه و سرمایه‌های ملی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی در برخورد با جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای که امنیت اقتصادی کشور را هدف قرار می‌دهند، قاطعانه و بدون اغماض عمل خواهد کرد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۵۹۶۴ //
ارسال نظر