//
کدخبر: ۵۶۱۸۴۵ //

افشای جزئیات بمباران دفتر لاریجانی و بیت رهبری در نخستین روز جنگ

علی باقری اعلام کرد دفتر لاریجانی در اولین روز جنگ بمباران شد. این حمله همزمان با اصابت موشک به محدوده بیت رهبری در نهم اسفند صورت گرفته است.

افشای جزئیات بمباران دفتر لاریجانی و بیت رهبری در نخستین روز جنگ
به گزارش فرتاک نیوز،

معاون دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، ماجرای بمباران دفتر علی لاریجانی را در روز اول جنگ مطرح کرد.

علی باقری گفت: در روز نهم اسفند که حوزه بیت مورد حمله قرار گرفت، یکی از دفاتر وی نیز هدف قرار گرفت. دفتری که تقریباً هر هفته صبح‌های شنبه تا ظهر در آن حضور داشتند. آن دفتر منهدم شد و تعدادی از همراهان وی هم شهید شدند، ولی خودشان در آن زمان آنجا نبودند.

باقری گفت: به‌خاطر دارم در میانه جنگ ۱۲ روزه، که تقریباً هر روز با هم جلسه داشتیم، فضای جنگ و تنش‌ها سنگین بود. وی جمله‌ای گفت که برای من بسیار درس‌آموز بود. گفت: فلانی، اینها فکر می‌کنند با یک تهاجم نظامی می‌توانند کاری از پیش ببرند. ما فرزندان این انقلابیم و برای آن جانمان را می‌دهیم. من خودم حاضرم سلاح به دست گیرم و از کیان این نظام و کشور دفاع کنم.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۱۸۴۵ //
ارسال نظر