۴ اغتشاشگر در عملیات ضربتی پلیس شاهرود دستگیر شدند
فرمانده نیروی انتظامی شاهرود از بازداشت چهار نفر از اعضای یک باند اغتشاشگر در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علیرضا شائینی در رابطه با این خبر گفت: در پی رصد اطلاعاتی و عملیاتی و همچنین شناسایی لیدرها و سرشبکههای تروریستهای اغتشاشگر در فتنه اخیر اعضای یک باند چهار نفر در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: این افراد دارای سوابق متعدد کیفری از جمله شرارت، دعوا، درگیری با همشهریان داشتند که در فته اخیر اقدام به تخریب، آتش زدن، سرقت و صدمه به همشهریان کرده بودند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شاهرود گفت: این افراد با کار اطلاعاتی در مخفیگاه خود واقع در یکی از روستاهای این شهرستان شناسایی و در یک اقدام ضربتی دستگیر شدند.
به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان سمنان در روز جمعه ۲۴ بهمن، سرهنگ علیرضا شائینی از کشف تعدادی قمه، چاقو، شمشیر و ... در مخفیگاه آنان خبر داد و تأکید کرد : ضمن هشدار به افرادی که اقدام به اغتشاش و برهم زدن نظم و امنیت عمومی کردند، اعلام میکنیم که برابر قانون پلیس بهدنبال تکتک افراد مجرم است و اگر خود را معرفی نکنند بلاشک به سراغ آنها خواهیم آمد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.