//
کدخبر: ۵۴۵۰۲۰ //

شادی به عزا تبدیل شد؛ تیراندازی در عروسی کوهدشت یک قربانی گرفت

تیراندازی غیرمتعارف در یک مراسم عروسی در شهرستان کوهدشت، به وقوع یک قتل انجامید و پلیس در کمتر از یک ساعت عامل حادثه را دستگیر کرد.

شادی به عزا تبدیل شد؛ تیراندازی در عروسی کوهدشت یک قربانی گرفت
به گزارش فرتاک نیوز،

 

فرمانده انتظامی کوهدشت از وقوع یک فقره قتل در جریان مراسم عروسی در این شهرستان خبر داد؛ حادثه‌ای تلخ که به‌دلیل تیراندازی با سلاح جنگی رخ داد و شادی یک مراسم خانوادگی را به سوگ بدل کرد.

سرهنگ علی امانی با اعلام این خبر گفت: پس از گزارش تیراندازی منجر به قتل در یک مراسم عروسی، مأموران پلیس بلافاصله رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند. در همین راستا، نیروهای کلانتری ۱۲ با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، موفق شدند در کمتر از یک ساعت عامل اصلی حادثه را شناسایی کنند.

وی افزود: متهم در عملیاتی ضربتی در مخفیگاه خود دستگیر و سلاح به‌کاررفته در این تیراندازی نیز کشف و ضبط شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که این فرد مدعی شده به‌دلیل ناآشنایی با اصول تیراندازی و ناتوانی در کنترل سلاح، حادثه رخ داده است.

فرمانده انتظامی کوهدشت با هشدار نسبت به عواقب جبران‌ناپذیر استفاده از سلاح گرم در مراسم‌ها تأکید کرد: هیچ شادی‌ای با شلیک گلوله معنا پیدا نمی‌کند و کوچک‌ترین بی‌احتیاطی می‌تواند جان انسان‌ها را بگیرد. وی از بزرگان طوایف و برگزارکنندگان مراسم خواست با قاطعیت مانع استفاده از سلاح در جشن‌ها شوند و شهروندان نیز هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. پرونده این حادثه برای رسیدگی قانونی به مرجع قضایی تحویل شده است.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۵۰۲۰ //
ارسال نظر