//
کدخبر: ۵۳۶۸۸۹ //

جزئیات سرقت مرگبار کیف دلار: صراف با فریب کشته شد

تحقیقات از قاتل مرد صراف مشخص کرد این جنایت با نقشه قبلی برای سرقت ۶ میلیارد انجام شده است.

جزئیات سرقت مرگبار کیف دلار: صراف با فریب کشته شد
به گزارش فرتاک نیوز،

تحقیقات از قاتل مرد صراف مشخص کرد این جنایت با نقشه قبلی برای سرقت ۶ میلیارد انجام شده است.

 متهم اصلی می‌گوید قصد قتل نداشته و فقط می‌خواسته دلار و یورها را سرقت کند. در ادامه مصاحبه با متهم اصلی پرونده را بخوانید:

* با مقتول چطور آشنا شدی؟

از مدتی قبل به‌عنوان مشتری به صرافی او در سعادت‌آباد می‌رفتم. با مقتول آشنا شدم و چندین بار از او دلار و یورو خریدم.

*یعنی قبل از آن او را نمی‌شناختی؟

نه، فقط به او معرفی شده بودم و بعد مشتری او شدم.

* انگیزه قتل چه بود؟

پیشنهاد سرقت از صراف که وضع مالی خوبی داشت از من بود، اما انگیزه قتل نداشتم، فقط می‌خواستیم سرقت کنیم.

*همدستت را از کجا می‌شناسی؟

او در کار زیرخاکی بود. بعد از مدتی که با او آشنا  شدم پیشنهاد نقشه سرقت ۶ میلیارد تومان ارز را دادم و او هم قبول کرد.

* چگونه مقتول را به محل حادثه کشاندید؟

با وعده پرداخت تتر به‌ازای ۶ میلیارد تومان یورو و دلار، مقتول را فریب دادیم و به خیابان اقاقیا کشاندم.

* روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟

من و همدستم با پراید او به محل رفت. همدستم در خودرو منتظر ماند و بعد از درگیری و قتل  فوری سوار ماشینش شدیم و فرار کردیم.

*می‌گویی هدف فقط سرقت بود‌ پس چرا صراف را کشتی؟

وقتی فهمید تتری در کار نیست و هدف من سرقت است،  با من درگیر شد و همان درگیری به طور ناخواسته باعث شلیک دو گلوله شد.

*بعد چه شد؟

من با کیف ارزها فرار کردم. البته مقدار زیادی از آنها روی زمین ریخت، اما از ترس فرار کردم و آنها را برنداشتم.

*انتظار دستگیری داشتید؟

نه، اصلا.

*چرا؟

فکر می‌کردم با استفاده از سیم‌کارت‌های افراد کارتن‌خواب و بررسی دقیق محل، ردی از خودمان به جا نگذاشته‌ام، اما پلیس خیلی زود دستگیرمان کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۶۸۸۹ //
ارسال نظر