فاجعه خانوادگی در تهران؛ پایان تلخ مخالفت با ازدواج مادر/ قتل مادر توسط پسر
مخالفت فرزندان با ازدواج دوباره مادر، به جنایتی خونین منجر شد؛ قتل با ضربات چاقو و فرار ناکام قاتل جوان که حالا باید در دادگاه پاسخ دهد.

یک سال پیش، پلیس جسد زن میانسالی را در خانهاش پیدا کرد که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بود. بررسیهای پلیسی نشان داد قاتل آشنا بوده و قربانی، «شهلا» نام داشته است. تحقیقات بعدی مشخص کرد که شهلا به تازگی ازدواج کرده و فرزندانش با این ازدواج مخالف بودهاند. پس از مدتی جستوجو، دو پسر او شناسایی و بازداشت شدند.
رهام، پسر کوچک خانواده، در بازجویی به قتل اعتراف کرد و گفت: «مادرم عاشق شده بود اما از نظر من حق نداشت ازدواج کند. بارها مخالفت کردیم ولی او بیتوجهی کرد و گفت با شوهر جدیدش خوشحال است. این موضوع مرا به شدت عصبانی کرد و تصمیم گرفتم او را بکشم.»
او ادامه داد: «به خانه رفتم و با مادرم بحث کردم. وقتی گفت طلاق نمیگیرد، چاقو را از برادرم گرفتم و چند ضربه زدم. وقتی به خودم آمدم، مادرم غرق در خون بود و حرکتی نمیکرد.»
حسام، برادر بزرگتر، نیز به پلیس گفت که با تصمیم برادرش موافق بوده و حتی بعد از قتل به او کمک کرده تا فرار کند.
با تکمیل تحقیقات، کیفرخواست علیه دو برادر صادر شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد تا در آینده نزدیک این دو برادر پای میز محاکمه قرار گیرند.