سه آتشسوزی در یک روز مشهد را لرزاند؛ ۴ مصدوم و ۶ نفر نجات یافتند
مشهد امروز شاهد سه آتشسوزی سنگین بود؛ حریق تریلی کفش، آتشسوزی مغازه صافکاری و حادثه در یک منزل مسکونی که منجر به مصدومیت چهار نفر و نجات جان شش شهروند شد.

مشهد روز پرحادثهای را پشت سر گذاشت و سه آتشسوزی سنگین در نقاط مختلف این شهر رخ داد.
آتشپاد دوم حسین صالح، معاون عملیات آتشنشانی مشهد، شامگاه پنجشنبه در گفتوگویی اعلام کرد: نخستین حادثه آتشسوزی مربوط به یک دستگاه تریلی حمل کفش در بزرگراه بابانظر بود. آتشنشانان از پنج ایستگاه به محل اعزام شدند و پس از دو ساعت تلاش، حریق به طور کامل مهار شد. خوشبختانه این حادثه محبوس و مصدومی نداشت و علت آن در دست بررسی است.
حادثه دوم در یک مغازه صافکاری در خیابان مفتح شرقی رخ داد. صالح گفت: این آتشسوزی با تلاش بهموقع نیروهای آتشنشانی مهار شد اما چهار نفر دچار مصدومیت شدند و توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. بررسی علت حادثه همچنان ادامه دارد.
سومین آتشسوزی روز در یک منزل مسکونی در خیابان چراغچی ۵۰ اتفاق افتاد. آتشنشانان بلافاصله در محل حاضر شدند و موفق شدند شش نفر از ساکنان که در طبقه سوم محبوس شده بودند را به سلامت خارج کنند. حریق در مدت کوتاهی تحت کنترل درآمد و از گسترش آن جلوگیری شد.
معاون عملیات آتشنشانی مشهد از شهروندان خواست نکات ایمنی را رعایت کنند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.