//
کدخبر: ۵۱۳۴۰۴ //

عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد دستگیر شدند

فرمانده انتظامی محمودآباد از دستگیری سه نفر از اراذل و اوباش غیربومی که اقدام به قمه‌کشی و تخریب خودروهای مسافران در سرخرود کرده بودند، خبر داد.

 عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد دستگیر شدند
به گزارش فرتاک نیوز،

سرهنگ حسین کیان مهر روز شنبه با تاکید بر اینکه اقدامات و رفتارهای اراذل و اوباش باعث تشویش اذهان عمومی و القاء حس ناامنی در جامعه می‌شود به نارضایتی مردم در این خصوص اشاره کرد و گفت: تحت هیچ شرایطی نباید اجازه داد این افراد نظم و امنیت جامعه و آسایش و آرامش مردم را برهم بزنند.

وی با اشاره به شکایت یکی از شهروندان گفت: این فرد به همراه خانواده خود هنگام تردد در خط دریای سرخرود، با مزاحمت و رفتار خشونت‌آمیز سه جوان مواجه شده بود که با یک دستگاه خودرو سمند اقدام به قمه‌کشی، توهین و تخریب خودرو او و دو خودروی دیگر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد با اعلام اینکه پس از انجام تحقیقات و اقدامات صورت گرفته، متهمان غیربومی این پرونده که اهل یکی از شهرستان‌های همجوار بودند، شناسایی و حین تردد با خودروی اعلامی در منطقه سرخرود دستگیر و سه تیغه سلاح سرد از آنان کشف شد، افزود: متهمان به بزه انتسابی خود اعتراف و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

سرهنگ کیان مهر خاطرنشان کرد: امنیت محصول یک فرآیند جمعی است و به عنوان یک ضرورت همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند.

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۳۴۰۴ //
ارسال نظر