تار عنکبوت فساد در تبریز؛ دستگیری ۴۶ متهم در پرونده شهرداری و ثبت!
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی از دستگیری اعضای یک باند بزرگ جعل اسناد، تملک غیرقانونی املاک متروک و مجهولالمالک، دریافت رشوه و کلاهبرداری در شهرداری و اداره ثبت تبریز خبر داد که در این رابطه برای 46 نفر پرونده قضایی تشکیل شده است.

یک باند بزرگ فعال در زمینه جعل اسناد، تملک غیرقانونی املاک، رشوه و کلاهبرداری در شهرداری و اداره ثبت اسناد و املاک تبریز متلاشی شد و 46 نفر در این رابطه دستگیر شدند. موسی خلیلالهی، رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی، با اعلام این خبر گفت که متهمان با همکاری کارکنان این ادارات، اقدام به شناسایی و تصاحب اراضی رها شده میکردند.
به گفته خلیلالهی، در این پرونده قضایی، اتهامات متعددی از جمله رشا و ارتشا، کلاهبرداری، فروش مال غیر و جعل برای رئیس ثبت تبریز و دهها کارمند دیگر از ثبت، شهرداری و دفاتر اسناد رسمی مطرح شده است.
تحقیقات نشان داده است که شبکه فساد در شهرداری تبریز بسیار گسترده بوده و علاوه بر جعل و تصاحب املاک، شامل دریافت رشوه در سطوح مختلف و حتی دخالت در انتصابات و تصرف در وجوه عمومی نیز میشده است. در این راستا، تاکنون چندین کارمند شهرداری و اداره میراث فرهنگی نیز بازداشت شدهاند.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی اطمینان داد که این پرونده با جدیت پیگیری خواهد شد و نتایج آن به اطلاع عموم خواهد رسید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.