//
کدخبر: ۶۰۰۹۰۰ //

ناآرامی‌ها در پرتغال؛ پلیس به معترضان بحران مسکن یورش برد

اعتراضات گسترده به افزایش قیمت‌های مسکن در پرتغال به درگیری میان معترضان و پلیس تبدیل شد. این وضعیت نشان‌دهندهٔ بحران عمیق مسکن در این کشور است.

ناآرامی‌ها در پرتغال؛ پلیس به معترضان بحران مسکن یورش برد

به گزارش فرتاک نیوز؛ پلیس پرتغال در بامداد یکشنبه به اردوگاه‌های اعتراضی در لیسبون و پورتو حمله کرد و در نتیجهٔ آن ۱۳ نفر بازداشت شدند. این عملیات پس از برگزاری یک راهپیمایی بزرگ علیه لایحه جدید اجاره مسکن انجام شد.

چه عواملی باعث این اعتراضات شد؟

در روز شنبه، هزاران نفر در لیسبون به خیابان‌ها آمدند تا اعتراض خود را به افزایش سرسام‌آور هزینه‌های مسکن نشان دهند. معترضان در میدان‌های اصلی شهر چادر زده و از دولت خواسته‌اند تا لایحه‌ای که شرایط اجاره را دشوارتر می‌کند، لغو کند.

  • ۶ نفر در لیسبون و ۷ نفر در پورتو به دلیل عدم تخلیه بازداشت شدند.
  • ۱۳ مامور پلیس در حین برچیدن اردوگاه‌ها زخمی شدند.
  • گروه‌های فعال اعلام کردند که بیش از ۳۰ معترض در این درگیری‌ها زخمی شدند.

واکنش‌ها به عملیات پلیس

وکیل مدافع معترضان، روش پلیس را نامتناسب و غیرضروری توصیف کرد. همچنین، گروه فعالان «آکامپادا لیسبوا» خواستار برگزاری تجمع دیگری در روز یکشنبه شد و اعلام کرد که صدای خود را نخواهند خاموش کرد.

در این میان، نخست‌وزیر پرتغال، لوئیس مونته‌نگرو، با وجود فشارها، از لغو این لایحه خودداری کرده است. این بحران به وضوح نشان‌دهندهٔ چالش‌های جدی در دسترسی مردم به مسکن مناسب و مقرون‌به‌صرفه در پرتغال است.

پرتغال هم‌اکنون با یکی از شدیدترین بحران‌های مسکن در اروپا روبه‌روست و قیمت خانه‌ها از سال ۲۰۱۷ بیش از دو برابر شده است. این افزایش باعث نارضایتی گسترده و اعتراضات مداوم در سراسر کشور شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۰۰۹۰۰ //
ارسال نظر