//
کدخبر: ۵۹۴۹۱۲ //

بازداشت تاجر کلمبیایی به اتهام فساد در ونزوئلا توسط آمریکا

آمریکا آلوارو پولیدو، تاجر کلمبیایی را به دلیل پرداخت رشوه به مقامات ونزوئلا بازداشت کرده است. این اقدام بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای فشار به دولت پیشین ونزوئلا محسوب می‌شود.

بازداشت تاجر کلمبیایی به اتهام فساد در ونزوئلا توسط آمریکا

به گزارش فرتاک نیوز؛ از آسوشیتدپرس، آلوارو پولیدو به اتهام پرداخت رشوه به مقامات ونزوئلا در ازای دریافت قراردادهای دولتی، دستگیر شده است.

این تاجر که سال‌ها تحت تعقیب آمریکا قرار داشت، در دادگاه‌های فدرال میامی در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ به اتهاماتی مرتبط با الکس ساب، شریک تجاری قدیمی‌اش، متهم شده بود.

اداره مبارزه با مواد مخدر و وزارت امور خارجه آمریکا، برای اطلاعات منجر به دستگیری پولیدو، جایزه‌ای تا سقف ۱۰ میلیون دلار تعیین کرده بودند.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که پولیدو ۶۲ ساله، پس از تحقیقاتی که توسط اداره مبارزه با مواد مخدر (DEA)، اف‌بی‌آی و آژانس تحقیقات امنیت داخلی انجام شد، بازداشت و تحویل مقامات آمریکا شد.

هنوز مشخص نیست که او چگونه به بازداشتگاه آمریکا منتقل شده است. وی قرار است فردا سه‌شنبه برای نخستین جلسه دادگاه خود در میامی حاضر شود.

تاد بلانچ، دادستان کل آمریکا در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «اقدامات او نشان‌دهنده بی‌اعتنایی به مردم ونزوئلاست؛ او با فساد در برنامه‌های دولتی، به دنبال ثروت‌اندوزی شخصی بوده و از سیستم مالی آمریکا سوءاستفاده کرده است.»

مقامات ونزوئلا هنوز نسبت به این بازداشت واکنشی نشان نداده‌اند. سکوت آن‌ها نشان‌دهنده چالش‌های پیش‌روی دلسی رودریگس، رئیس‌جمهوری موقت ونزوئلا است که در تلاش برای برقراری موازنه میان جریان‌های مختلف ائتلاف حاکم است.

پولیدو، که تابعیت کلمبیایی دارد، در سال ۲۰۲۳ در چارچوب کارزار مبارزه با فساد در شرکت دولتی نفت ونزوئلا (PDVSA) بازداشت شده بود. این کارزار تحت مدیریت دلسی رودریگس در دوران معاونت مادورو آغاز شد.

به ادعای دادستان‌های آمریکایی، پولیدو و ساب با تأسیس شبکه‌ای از شرکت‌های صوری، قراردادهایی به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار برای تأمین مایحتاج عمومی مانند دارو و مسکن دریافت کرده‌اند. این در حالی است که ونزوئلا در آن زمان با بحران اقتصادی مواجه بود.

دادستانی حوزه جنوبی فلوریدا اعلام کرده است که پولیدو پیشینه‌ای در قاچاق مواد مخدر دارد و محکومیت سال ۱۹۹۷ او در ایتالیا با هویت جعلی «خرمان انریکه روبیو» را یادآوری کرده‌اند.

الکس ساب نیز در ماه مه به آمریکا مسترد شد و اتهامات خود را پذیرفت، متعهد شده است که در ازای همکاری علیه مادورو، ۱۹۵ میلیون دلار از دارایی‌های خود را بازگرداند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۴۹۱۲ //
ارسال نظر