کدخبر: ۵۹۴۴۳۰ //

پاپ لئو چهاردهم: مجازات اعدام تعرض به کرامت انسانی است

پاپ لئو چهاردهم مجازات اعدام را به عنوان تعرض به کرامت انسانی محکوم کرد. این اظهارات در پی احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی مطرح شد.

پاپ لئو چهاردهم: مجازات اعدام تعرض به کرامت انسانی است

به گزارش فرتاک نیوز؛ پاپ لئو چهاردهم در روز شنبه مجازات اعدام را به شدت مورد انتقاد قرار داد و آن را «تعرض به مصونیت و کرامت انسان» توصیف کرد.

وی در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، بیان داشت: «می‌توان از منافع عمومی محافظت کرد و الزامات عدالت را بدون نیاز به مجازات اعدام برآورده ساخت.»

پاپ همچنین تاکید کرد: «سیستم‌های مؤثر بازداشت و نگهداری مجرمان توسعه یافته‌اند که علاوه بر محافظت از شهروندان، به مجرمان اجازه می‌دهد تا امکان رستگاری و بازگشت به مسیر درست را داشته باشند.»

این اظهارات پس از آن مطرح شد که پنتاگون امکان پخش زنده اجرای حکم اعدام نیدال حسن، سرگرد سابق ارتش آمریکا، را بررسی کرده است.

نیدال حسن در سال ۲۰۰۹ در تیراندازی در پایگاه نظامی فورت هود در ایالت تگزاس، ۱۲ نظامی و یک غیرنظامی را به قتل رساند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۴۴۳۰ //
ارسال نظر