کدخبر: ۵۹۴۳۱۲ //

گسترش روابط ایران با فائو در سایه فشارهای بین‌المللی

گسترش روابط ایران با فائو در شرایط فشارهای بین‌المللی، موضوعی است که علی کیانی‌راد، سفیر کشورمان در این نهاد، به آن اشاره کرده است. او تأکید کرد که تحریم‌ها نتوانسته بر همکاری‌های این سازمان تأثیر بگذارد.

گسترش روابط ایران با فائو در سایه فشارهای بین‌المللی

به گزارش فرتاک نیوز؛ علی کیانی‌راد، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، در حاشیه نمایشگاه جهانی «از بذر تا غذا» که در رم برگزار شد، در گفت‌وگوی اختصاصی با بیان کرد که فشارهای سیاسی و تحریم‌های غرب تأثیری بر سطح همکاری‌های ایران و فائو نداشته است. او تأکید کرد که این نهاد هرگز همکاری‌های خود را به دلیل فشار کشورهای متخاصم کاهش نداده است.

کیانی‌راد افزود که پس از جنگ تحمیلی اخیر، همکاری‌ها با فائو تقویت شده و این سازمان برای کمک به امنیت غذایی ایران اعلام آمادگی کرده است.

وی به تلاش برخی کشورها برای سیاسی کردن فعالیت‌های فائو اشاره کرد و گفت هدف این فشارها، دور کردن سازمان از مأموریت اصلی‌اش بوده است. علی کیانی‌راد تصریح کرد که این اقدامات به نتیجه‌ای نرسیده و فائو همچنان به وظایف خود در قبال ایران پایبند است.

سفیر ایران همچنین به بازدید چو دونگیو، مدیرکل فائو، از غرفه ایران در نمایشگاه رم اشاره کرد و گفت که او تأکید کرده است که ایران کشوری بزرگ و توانمند است. این مدیرکل بارها بر اهمیت همکاری با ایران و توجه به نیازهای امنیت غذایی کشورمان تأکید کرده است.

کیانی‌راد همچنین در مورد نمایشگاه جهانی «از بذر تا غذا» گفت که فائو چهار محور تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر را دنبال می‌کند و این نمایشگاه فرصتی برای معرفی تجربیات کشورهای عضو است.

او بیان کرد که ایران در این نمایشگاه، محصولات کشاورزی و برنامه‌های فرهنگی خود را معرفی کرده است، از جمله محصولات تولیدی مانند خرما، پسته و زعفران که در غرفه کشورمان به نمایش گذاشته شده‌اند.

به گفته وی، برای معرفی فرهنگ غذایی ایران، مجموعه‌ای از دستور پخت ۳۵ غذای سنتی به زبان‌های انگلیسی و ایتالیایی تهیه شده و یکی از غذاهای ایرانی به‌صورت زنده تهیه و به بازدیدکنندگان معرفی خواهد شد.

کیانی‌راد تأکید کرد که حضور ایران در مجامع بین‌المللی کشاورزی ادامه خواهد یافت و نمایندگان کشورمان در رویدادهای مهم فائو شرکت خواهند کرد. او همچنین به برنامه‌ریزی برای حضور فعال کشورمان در نشست‌های آینده فائو اشاره کرد و گفت که این نمایندگی به تقویت همکاری‌های تخصصی و دفاع از منافع ایران ادامه خواهد داد.

نمایشگاه پنج‌روزه جهانی «از بذر تا غذا» از هشتم تا دوازدهم اکتبر (۱۶ تا ۲۰ مهرماه) در رم برگزار می‌شود و با مشارکت حدود ۱۴۰ کشور و بیش از ۳۰۰ غرفه‌دار، فرصتی برای معرفی محصولات و دستاوردهای کشاورزی فراهم کرده است.

fbbdcb2dbd1fb745fd10

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۴۳۱۲ //
ارسال نظر